Club nieuws

Korfa!

Korfbalvideos, foto-albums van wedstrijden of activiteiten of verenigingsnieuws online zetten. Het was nog nooit zo makkelijk! Sinds de introductie van de websites www.korfa.nl en www.korfa.be is het een kwestie van enkele muisklikken... en wij doen de rest! En ja, geheel gratis, om dat ook maar gelijk even duidelijk te hebben.

Korfa! wil het korfbalplatform zijn van Nederland en Belgie: met door jullie gemaakte videos, foto-albums of zelf geschreven berichten aan de hele korfbalwereld te laten zien, maar ook met extra activiteiten zoals de wekelijkse Korfbaltoto.

Maak jouw club wereldberoemd!
Plaats je video op Korfa! dan weet je meteen zeker dat alle korfballiefhebbers in Nederland en Belgie meekijken. Heb je eindelijk die doorloopbal met een salto en schroef gescoord en gefilmd? Deel het met iedereen!
-Of wedstrijden en fragmenten van trainingen. Je kampioenswedstrijd, de indrukwekkende opkomst van het eerste, de bomvolle tribunes! Zolang het onderwerp korfbal is, is het allemaal welkom! Videobestanden mogen tot 250MB groot zijn (dat is meer dan 2x zoveel als op Youtube, bijvoorbeeld) en je mag er zo veel plaatsen als je wil, leef je dus uit en maak jouw club wereldberoemd!

Test je kennis met de korfbaltoto
Korfa! organiseert een wekelijkse online korfbaltoto voor zijn geregistreerde gebruikers. Deelname kost niets en er valt ook niets te winnen behalve eeuwige roem. Elke week kies kies je vier wedstrijden uit de Belgische of Nederlandse standaardcompetities, voorspel je wie er wint en zet daar punten op in. Van ons krijg je gelijk honderd punten cadeau als je meedoet. Log in op www.korfa.nl of www.korfa.be voor uitgebreidere spelregels.

Klik hier voor een filmpje van de jeugdclinic van 19 oktober.
Klik hier voor een filmpje van de wedstrijd TOP 1 - NLteam

Share