Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Koop een Superlot: maar liefst 50 loten in één keer!

Naast de “gewone” loten die onze leden verkopen, verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons om ons doel te behalen door een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen.

 

De voordelen voor jou, jouw (senioren)team en/of jouw bedrijf:

  • Met de aanschaf van 50 loten maak jij zelf 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij (zie https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/). 
  • Als koper kan je deze 50 loten ook weggeven aan personeel, relaties of klanten: iedereen blij!
  • De aankoop van een Superlot kan worden ingezet om publiciteit te krijgen op zowel onze als jouw eigen website en/of social mediakanalen. 

 

Door de aankoop van een Superlot maakt TOP bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! Koop daarom een Superlot door onderstaande QR code te scannen (en TOP te selecteren) of door naar https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/korfbalvereniging-top/220221  te gaan. Je kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Na aankoop krijg je van TOP/LITTA een symbolisch lot dat je kunt houden of aan TOP kunt geven t.b.v. de Superloten-Wall-of Fame” in de kantine van TOP.

Als je een factuur wilt ontvangen van de aangekochte Superloten, dan kun je een aankoopformulier opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dit formulier (tevens factuur) krijg je dan toegestuurd.

 

Jouw inzet is goud waard!

 

 

 

 
Share