Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Koningsdag korfball matches

Zaterdag is de laatste ronde van de interne competitie, onze eigen Super League. Eerder was er aangegeven dat er op Koningsdag de finalewedstrijden zouden zijn van deze competitie. Helaas is een aantal teams op 27 april incompleet, daarom is er besloten om de finalewedstijden van onze Super League te verplaatsen naar een zaterdag in mei (waarschijnlijk 15 of 22 mei). Uiteraard ligt er dan een “mooie” beloning op alle teams te wachten. De komende weken wordt hier meer over bekend.

 

Korfball matches op Koningsdag!

In de vroege ochtend zijn er op Koningsdag vanaf 09:45 uur voor de Kangoeroes en de F- en E- spelers allemaal ludieke korfbalactiviteiten. Al heel veel kinderen hebben zich hier voor opgegeven. Het belooft een sportieve en gezellige boel te worden. 

Vanaf 11:15 uur begint een nieuwe ronde met onderlinge wedstrijden. In dit schema (pdf) zie je wanneer jij moet spelen. Nieuw in het schema is de B1 die een wedstrijd tegen de A3 gaat spelen. De B5/A6 zijn weer samengevoegd en gaan 2 wedstrijden achter elkaar spelen. De C1 is vrij geroosterd en deze spelers kunnen incomplete teams mooi aanvullen. De D-teams kunnen bij afwezigen een beroep doen op E-spelers. Dit graag van tevoren melden bij Hugo (E-coördinator), zodat er wat geregeld kan worden. Sommige teams worden op een ander tijdstip verwacht dan zij gewend zijn, dus let hier op. We proberen weer scheidrechters te regelen voor alle wedstijden.

 

 

En nu verder… 

Op zaterdag 1 mei zijn er geen activiteiten bij TOP en in de week van 3 tot en met 7 mei zijn er geen trainingen voor de jeugd. Vanaf zaterdag 8 mei worden er weer korfbalactiviteiten geregeld.

 

 

SPEELSCHEMA KORFBALL MATCHES

 

 

Iedereen de komende dagen veel korfbalplezier gewenst! 

TC Jeugd

 

 

 

Share