Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Julia Schuiling toegevoegd aan TeamNL Korfbal

Jan Niebeek en Ruben Boode hebben na afloop van het zaalseizoen 2021-2022 de nieuwe samenstelling van Team NL Korfbal bekend gemaakt. Julia Schuiling is door de bondscoaches per direct toegevoegd aan het team met een zogenaamde selectiestatus, waarmee zij de gelegenheid krijgt om aan het programma op Papendal deel te nemen en aansluiting te vinden.

 

Over de selectiestatus voor Schuiling en Van Roekel (DVO/Accountor) zegt Niebeek: “Ook zij ontwikkelen zich erg goed bij hun club. Met deze status krijgen ze een extra stimulans om nog meer te trainen en zich te meten met de beste korfballers.”

 

 

EK 2021 en World Games 2022


Met het toevoegen van Van der Werff (PKC/Vertom), Schuiling (TOP/LITTA) en Van Roekel (DVO/Accountor), die allen in Talent TeamNL Korfbal hebben gespeeld, telt de groep van Niebeek nu achttien spelers een speelsters met een A-status en twee met een selectiestatus. TeamNL Korfbal maakt zich op voor het uitgestelde IKF European Korfball Championship, dat 25 tot en met 30 oktober plaatsvindt in Deurne en Antwerpen (België). Voorafgaand, in mei en juni, gaat TeamNL Korfbal bij drie verenigingen langs in het kader van de This is Korfball Tour. In juli 2022 speelt TeamNL Korfbal de uitgestelde World Games in Birmingham (VS).

 

Julia gefeliciteerd en veel succes!

 

Namens de TC Topsport, 

Patrice

Share