Club nieuws

Julia en Milou Schuiling met Talent TEAM NL Korfbal naar EC U21 in Spanje

Recent is door bondscoach Kees Vlietstra bekend gemaakt, dat Julia en Milou Schuiling onderdeel uitmaken van de definitieve selectie van Talent TEAM NL Korfbal dat eind deze week in Spanje het EC U21 speelt! Het IKF European Korfball Championship 2022 wordt van 29 september t/m 1 oktober georganiseerd door de Federació Catalana de Korfbal in Terrassa, Catalonië. 

Beide toppers maken deel uit van de selectie van zeven dames en zeven heren. Talent TEAM NL Korfbal vertrekt op woensdag 28 september naar Spanje. Op de eerste toernooidag (29 sept.) zijn Hongarije en Catalonië de tegenstanders. De tweede dag (30 sept.) wordt gespeeld tegen Portugal en Duitsland. De finale staat gepland op zaterdag 1 oktober, aanvang 18:30 uur.

Julia en Milou, gefeliciteerd en namens alle toppers veel succes!

 

Julia en Milou live volgen?

De officiële website van het evenement: www.u21ekc.korfbal.cat

Het toernooi kan live worden gevolgd op youtube.com/ikfchannel en op www.worldkorfball.sport  (met live resultaten en streams, statistieken, scorers, play-by-play ...), evenals op sociale media die de volgende officiële IKF-profielen bezoeken en via de hashtags #U21EKC en #korfball

 

 

Check Julia en Milou op instagram :

https://www.instagram.com/reel/CizoIAvDwS7/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D

 

Julia Schuiling Milou Schuiling

 

Share