Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Jimmy Swikker (19) maakt overstap naar TOP/LITTA

De TC Topsport is enthousiast om bekend te kunnen maken, dat Jimmy Swikker (19) komend seizoen de overstap naar TOP/LITTA maakt. De talentvolle jeugdinternational groeide op bij het Haagse HKV/Ons Eibernest, waar hij vanaf 3-jarige leeftijd alle jeugdteams door liep. Om zich verder te ontwikkelen, maakte Jimmy als tweedejaars A-junior de overstap naar het Delftse Fortuna.

 

Zijn talent en ontwikkeling bleef ook bij de trainers van de RTC’s en Team NL niet onopgemerkt. Jimmy maakte vanuit het RTC de stap naar Nederland U17 en later Nederland U19. Momenteel maakt hij onderdeel uit van Talent TEAM NL Korfbal.

 

Jimmy over zijn keuze voor TOP/LITTA: “De reden om naar TOP/LITTA over te stappen, is omdat ik de ideeën en plannen van de club enorm zie zitten. Het vertrouwen van de club in mij en de cultuur binnen de club spreken mij enorm aan om hier alles te geven, elke week weer. Ik denk dat ik op het goede moment kom nadat natuurlijk niet de minste spelers zijn vertrokken. Het wordt nu een super goede combinatie van jong talent en ervaring, waarbij de spelers met meer ervaring de jongere spelers kunnen helpen met hun ontwikkeling om de groei zo goed mogelijk te begeleiden. Ik kijk er enorm naar uit om met deze jonge, enthousiaste en gemotiveerde groep aan de slag te gaan!”

 

De TC Topsport is blij met de komst van Jimmy en de versterking van haar selectie. Met de komst van Jimmy hoopt TOP invulling te geven aan één van haar doelstellingen om zich als Korfballeagueclub te plaatsen voor de play-offs.

 

Share