Club nieuws

Club nieuws, let op: na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Jeugdkorfbal de komende weken

We hebben het allemaal gehoord de afgelopen week in de persconferentie: het sporten mag ook de komende weken niet in de zaal en de jeugd van 13-18 jaar zal buiten het sporten om net als ‘volwassen Nederland’ 1,5 meter afstand moeten houden van elkaar. Hiermee is de situatie gelijk aan de situatie als toen we afgelopen voorjaar de trainingen weer opstartten na de eerste lockdown. Het KNKV heeft ons gemeld dat er geen zaalcompetitie meer zal plaatsvinden; we hopen in het voorjaar wel een veldcompetitie te kunnen starten.

 

Afgelopen zaterdag hebben we door de strengere maatregelen moeten besluiten het programma voor de B te cancellen. Dit om te voorkomen dat er zo veel kinderen op het veld zouden zijn en op hetzelfde tijdstip zouden aankomen en vertrekken, dat de 1,5 meter-regel niet zou kunnen worden gehandhaafd.

 

Met de huidige maatregelen is het prima mogelijk om trainingen te kunnen blijven aanbieden; sterker nog, de overheid vraagt ons kinderen sport te blijven bieden.  Alle teams zullen doordeweeks een keer en op zaterdag trainen. 

 

Let goed op! 

 

Voor de betreding van het hoofdveld stellen we éénrichtingverkeer in; je kunt het hoofdveld enkel betreden via het hek aan de kant van de veld 3 (het veld aan de kant van de parkeerplaats). Wanneer je het hoofdveld verlaat doe je dat via het hek aan de kant van het materialenhok. Op deze manier komen de kinderen die getraind hebben en die gaan trainen elkaar zo min mogelijk tegen buiten de velden.

Verder: op dinsdag en woensdag is er na de F- en de E-training een uur geen trainen. Jullie kunnen de voetplaten en manden op het veld laten liggen (palen en ballen ruimen jullie op). Het materialenhok en het toegangshek worden afgesloten en de sleutel wordt weer op het bekende adres opgehangen. Logischerwijs zullen de B1-trainers op dinsdag en B3-B4-B5-trainers op woensdag de sleutel daar weer moeten ophalen.

Voor de goede orde: de laatste trainers bergen al het materiaal op, doven de lichten, sluiten het materialenhok en het toegangshek af en brengen de sleutel naar het bekende adres.

 

Trainingen vanaf 19 januari 2021

 

 

Tijd

Hoofdveld

Veld 3

Dinsdag

16 - 17

F-teams

 

 

18.30 - 19.30

 

B1

 

19 - 20

 

B2

Woensdag

17 - 18

E-teams

 

 

19 - 20

B3-B4-B5

 

 

20 - 21

A3-A4

A5-A6

Donderdag

17 - 18

D1-D2-D3

D4-D5-D6

 

18 - 19

C3-C5-C6

 

 

19 - 20

C1-C2-C4

 

 

Communicatie over hoe het zaterdagprogramma wordt vorm gegeven volgt komende week. 

 

Gaat de training altijd door?

We hebben in deze periode buiten uiteraard te maken met de weersomstandigheden, die een reden kunnen zijn om te cancellen. We hebben daar natuurlijk geen ervaring mee, we zullen ervaren hoe we dit het beste kunnen vormgeven. We gaan dat in ieder geval centraal regelen, wat inhoud dat of alle trainingen in een letter door gaan of alle trainingen in een letter worden afgelast. Trainers horen nog wie dat centrale punt zal gaan beheren.

 

Voor vragen of opmerkingen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Share