Club nieuws

Jan Niebeek stopt aan het einde van het seizoen bij TOP/SolarCompleet

 

De TC Topsport van TOP/SolarCompleet en Jan Niebeek hebben besloten om na dit seizoen uit elkaar te gaan. Hiermee komt een einde aan de meest succesvolle samenwerking in de historie van TOP. Jan heeft aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe stap in zijn carriè€re. Niebeek: “Het is moeilijk om je verstand te volgen, terwijl je hart nog steeds vol passie zit voor deze mooie club”.

Met de ervaren Niebeek, die momenteel aan zijn zevende seizoen als hoofdtrainer/coach bezig is en sinds het seizoen 2013-2014 eindverantwoordelijk is voor het eerste team, werden de afgelopen seizoenen vele successen behaald. Niebeek behaalde in nauwe samenwerking met de TC Topsport, de technische staf en spelers (in wisselende samenstelling) in de afgelopen zes seizoenen, vijf keer de zaalfinale van de Korfbal League, waarvan vier keer de zaaltitel werd binnengehaald! Daarnaast prijken onder andere vier EuropaCups (2015, 2017, 2018 en 2019) en een veldtitel (2014) op zijn indrukwekkende palmares. Niebeek werd in 2014 en 2017 verkozen tot ‘Coach van het Jaar’.

Dit seizoen blijft de focus op de verdere ontwikkeling van de spelersgroep en het behalen van een play- off plek. Het bestuur en de TC Topsport beraden zich momenteel over de invulling van de staf voor het seizoen 2020-2021.

Op voorhand bedanken wij Jan voor wat hij voor de club heeft betekend. Daarnaast wensen wij hem veel succes in zijn verdere trainerscarriè€re! 

 

 

Share