Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Teamindelingen Senioren seizoen 2023 - 2024

De afgelopen weken is een groep mensen hard bezig geweest met de opstellingen van de senioren voor het seizoen 2023 - 2024. Aankomend seizoen starten we met 11 seniorenteams, waarvan 6 in de wedstrijdsport. Dat is een goede ontwikkeling voor onze senioren en we hopen dan ook dat we de komende jaren met onze nieuwe TC nog meer mooie stappen kunnen maken!

Na een behoorlijk aantal seizoenen heeft Corné Tiggelman aangegeven volgend seizoen te stoppen in de TC van de senioren. Corné heeft zich altijd keihard ingezet om de opstellingen ieder jaar weer rond te krijgen. Een lastige klus en daarom zijn we hem ook erg dankbaar. Vanaf aankomend seizoen zal de TC voor de senioren (TOP 4 t/m 11) bestaan uit Sandra v/d Zaag, Stella v/d Zaag, Erik v/d Bosch en Frans Johan Duym. We zijn erg blij dat dit viertal komend seizoen onderdeel wil zijn van de TC maar zijn daarnaast nog op zoek naar twee enthousiaste mensen die willen aansluiten. De TC gaat zich de komende tijd bezig houden met het ontwikkelen van een lange termijn visie aangaande de senioren van TOP. We willen graag met meer seniorenteams hoger spelen en we moeten goed nadenken over hoe we dit gaan bereiken. Daarnaast is het belangrijk dat er meer verbinding komt binnen de seniorengroep en dat signalen op tijd worden opgepakt. Kortom: een leuke en uitdagende klus. We wensen Sandra, Stella, Erik en Frans Johan dan ook veel succes en plezier! Mocht je enthousiast worden van bovenstaande en meer informatie willen over een plekje in de TC, mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schiet iemand erover aan.

 

TOP 3 zal aankomend jaar, net als TOP 1 en 2, vallen onder de TC Topsport. Met Christiaan Germans, Ivo v/d Kwast en Joep Jacobs hebben we een zeer kundig en enthousiast trio aangesteld en vanaf half augustus gaan zij hard aan de slag met TOP 3. We gaan ervoor zorgen dat er meer verbinding komt tussen TOP 3 en de selectie en dat (jonge) talenten zich in TOP 3 optimaal kunnen ontwikkelen. 

 

Al met al weer genoeg om enthousiast van te worden in het nieuwe seizoen maar nu eerst genieten van een heerlijke zomer!

 

Klik hier voor de opstellingen van de senioren voor seizoen 2023-2024.

 

Namens de TC en het bestuur,

Bert Wilbrink en Barbara Romsom

Share