Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

IJsberen actie – STEUN DE CLUB!

Net als wij mist ICE de gezelligheid en de reuring van de korfbal zaterdagen. Hij mist het oplopen met Mick, zijn kleine Ice’jes en het aanmoedigen door Top’s Our Pride, de HVK en alle andere toppers. Daarom willen we hem helpen om de tribune vol te krijgen met al zijn vrienden! 

 

Bestel jouw ICE-knuffel

 

 

 

Voor slechts 17,50 kun jij ook zo’n ICE-knuffel hebben, help je ICE aan een vriendje op de tribune én steun je de club. Leuk als cadeau voor de feestdagen die eraan komen! En misschien ook wel een mooi cadeau voor vriend(inn)en, neefjes, nichtjes…?

 

Wil jij zo’n leuke ijsbeerknuffel? Bestel dan direct via de link hieronder. Op zaterdag 28 november tussen 10 en 12 uur worden de ijsberen uitgedeeld. Hoe, dat laten we je later weten. De ijsbeerknuffel is maar liefst 74 cm lang, heerlijk zacht en dol op knuffelen! En … je krijgt er ook nog een echte TOP’s Our Pride sticker bij!

En (belangrijk voor je ouders): hij kan als het nodig is op 40 graden in de fijne was en in de droogtrommel (max 60 graden), is CE-gecertificeerd en aanbevolen vanaf 12 maanden smiley yes

 

Bestel knop knuffel bestelling

 

 

 

 

 

 

 
Share