Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Het is 24 oktober ...

Het is 24 oktober, de zaal is weer lekker op temperatuur gebracht en de TOP’s Our Pride supporters maken duidelijk wie er de baas is Sassenheim. De selectie staat op scherp. Het veldseizoen is afgesloten met een stevige eerste plek en drie punten los op de nummer twee. De klinkende overwinning op DVO/Accountor tijdens het Theo Korporaal toernooi geeft aan dat coach Leon Braunstahl en assistent coach Bas Harland de selectie op het goede spoor hebben gezet. Kortom de Korfbal League kan beginnen ... niet dus!!

 

 

 

 

 

Een virus gooide roet in het eten en dus even geen amateursport, geen Korfbal League en dus ook geen TOP Business Club. Dat we daar als commissie flink ziek van zijn hoeven we niet uit te leggen. Maar het besef dat inmiddels honderden corona patiënten op IC’s knokken voor hun leven, ondersteund door inmiddels duizenden zorgmedewerkers, maakte deze beslissing acceptabel en zorgde ook weer voor een positieve impuls.

Vandaar dat we zaterdag bijna 95% van de TOP Business Club leden konden verrassen met een heerlijk Sushi pakket van het Sushi Sunday Team (Tjalling en Vincent) en een klein flesje prosecco aangeboden door Langeveld wijnen. Daarmee wilden we niet alleen laten weten dat we als TOP Business Club springlevend zijn maar vooral ook dat we onze TOP BC leden hard nodig hebben in deze onrealistische tijden.

Voor de mensen die we niet hebben kunnen bereiken, sorry maar we gaan ook jullie niet vergeten. Blijf TOP/LITTA volgen en hou onze acties in de gaten. Wij wensen al onze ondernemers sterkte en succes. Samen gaan we dit virus overwinnen en zien we elkaar op een veilige manier snel weer terug bij TOP/LITTA.

 

 

 

 

Share