Club nieuws

Gevolgen maatregelen persconferentie 18 dec

De persconferentie van 18 december 2021 was helder: Nederland gaat in ieder geval tot en met vrijdag 14 januari 2022 in lockdown. Alle horeca, dus ook onze kantines, zijn gesloten. Alle binnensportlocaties, dus ook de Wasbeek en De Korf, zijn dicht. Buitensportlocaties, dus onze kunstgrasvelden, mogen ook niet langer open dan tot 17.00 uur.

 

Voor TOP/LITTA 1 en 2 blijven de uitzonderingen van topsport van toepassing.

 

Voor tennis is alleen nog enkelspel toegestaan, omdat voor volwassenen vanaf 18 jaar alleen buiten mogen sporten met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand.

 

De geplande competitiewedstrijden op 8 januari 2022 in de zaal gaan niet door (uitgezonderd TOP/LITTA 1 en 2). Ook de door de KNKV geplande Challenge van 27-30 december gaat niet door.

 

De TOP korfbaldag van woensdag 29 december gaat niet door. 

 

In de oorspronkelijke jaarplanning zouden we de week voor kerst en de eerste week van de Kerstvakantie niet trainen. Vlak voor de jaarwisseling beslissen we of, en zo ja wat, we eventueel daarna buiten voor 17.00 uur organiseren voor degenen die willen. Dit zal mede afhangen van de Corona-ontwikkelingen en weersvoorspellingen. Alleen trainingen en wedstrijden tegen teams van de eigen vereniging voor jeugd tot en met 17 jaar zouden dan toegestaan zijn. 

 

 
Share