Club nieuws

Geslaagde T.O.P. clinic!

Training krijgen van onze eerste selectie gebeurt je niet elke week. Afgelopen zaterdag hebben ongeveer 115 jeugdspelers dit wel meegemaakt. Om 10:00 uur kwamen de eerste spelers al zenuwachtig De Wasbeek binnen om te kijken of er wel echt selectiespelers waren.

Nou die waren er! Met je team en de selectie werd een mooie foto gemaakt, die jullie allemaal snel gaan krijgen. Maar jullie waren er, veel in het mooie TOP-shirt, natuurlijk voor de training. Het was eerst de beurt aan de E en D teams van T.O.P. om training te krijgen. Onder leiding van sterspeler Stanley Larde ging de training na een korte warming up beginnen. Iedereen deed direct enthousiast mee. Op een paal midden in de sporthal deed Stanley samen met enkele jeugdspelers, doorloopballen, schoten, uitwijken en andere oefeningen voor. Bij bijna elke paal stond iemand van de selectie om iedere speler wat aanwijzingen te geven. Doe er jullie voordeel mee op je eigen trainingen! Na ongeveer een uur training deed ieder team als afsluiting een onderling partijtje met als gastspeler iemand van de selectie. Met een applaus voor de selectie beeindigden jullie deze geslaagde training. Hierna was het direct de beurt aan een paar aspiranten- en juniorenteams om training te krijgen van de selectie. Na de fotosessie begon ook deze training. Ook hier viel het enthousiasme op en wederom waren er veel van jullie in het T.O.P.-shirt te bewonderen. De oefeningen werden door de selectiespelers zelf voorgedaan en met applaus beloond als er een doelpunt viel. Alle oefeningen werden net wat moeilijker gemaakt dan bij de pupillen, maar met de goede aanwijzingen van de selectie en jullie inzet ging het hartstikke goed. Wederom na een uur trainen werd er afgesloten met een partijtje.

Alle jeugdspelers, die bij de clinic waren, kregen een T.O.P.-markeerstift mee naar huis. Ook krijgen jullie nog de foto waar jullie samen met de selectie opstaan. De selectie heeft jullie deze training goed geholpen. Nu gaan wij hun dit zaalseizoen helpen door massaal naar alle thuiswedstrijden te komen en de selectie te steunen tijdens deze wedstrijden.

Iedereen die ons met de voorbereiding en tijdens de clinic heeft geholpen, willen we graag bedanken. We vonden het een gezellige en geslaagde ochtend en het bewijst maar weer eens dat T.O.P. bij ons allen erg leeft. Een speciale dank gaat uit naar De Club van 100, die het mogelijk heeft gemaakt dat iedereen een markeerstift + foto kon en gaat krijgen. Bedankt! Op de T.O.P.-site staan wat fotos van de clinic.

Bas en Steven
Share