Club nieuws

Geslaagde feestavond van de Club van 100

Al viel de opkomst dan wat tegen, mocht dit zeker de pret niet drukken! Na een kort welkomstwoord vancv100 Peter Winter konden we beginnen met de kennisquiz. Tijdens het samenstellen van de teams ontstond er enige verwarring tussen de cijfers 9 en de 6, maar gelukkig kon dit snel opgelost worden.

leoniejan1Ondanks het vele gesteun en gekraak van de hersenen wisten de meesten van de twaalf teams goed te scoren en lagen de eindscores na 4 rondes dicht bij elkaar. Team 12, bestaande uit Jeroen vd Wolf, Frank Kamer, Ingrid Wijnands en Kees Voorend en team 10 bestaande uit Harry Willemze, Jacqueline Winter, Frans Duijm en Peter Verbaas, eindigden gelijk op de eerste plaats. Een vraag over de Ahoy finale 2012 moest een beslissing brengen. Uiteindelijk kwam team 12 als winnaar uit de bus.Hierna hebben we kunnen kijken en luisteren naar Leonie Meijer en Jan Schilder, jawel de nieuwe J van de 3 J's!! en zoals meestal het geval kreeg Leonie ook deze keer weer de voetjes van de vloer.leoniejan2.jpg

De laatste officiele handeling van de avond was de verloting van het culinaire Wild Weekend in De Achterhoek. De trekking vond plaats door Karin Westerbeek van Notariskantoor de Ruiter en de prijs is gewonnen door ons oud-lid Tom Bergman. Van harte gefeliciteerd Tom en geniet ervan.

Onder genot van een drankje en een hapje werden de vragen van de quiz nog maar eens doorgenomen.

Tonny en Theo nogmaals bedankt en natuurlijk ook de TPC die zich weer van de goede kant heeft laten zien!

Groeten, Ruud en Peter

Share