Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Gerrit Verbaan overleden

Vorige week bereikte ons het droevige bericht dat Gerrit Verbaan op 83 jarige leeftijd toch wel plotseling van ons is heen gegaan. Ruim twee maanden nadat zijn vrouw Corrie aan de gevolgen van Corona was overleden.

Gerrit is jaren bij onze vereniging actief geweest, veelal achter de schermen, dat vond hij prima. In de zeventiger en tachtiger jaren was hij bestuurslid in de hoedanigheid als penningmeester. Op sportief gebied was hij ook actief; vele jaren heeft Gerrit met Corrie deel uitgemaakt van de TOP recreanten groep, ook heeft Gerrit jaren bij TOP getennist, die periode was hij lid van de TOP Tennis Commissie.

Ten tijde van het ‘TOP-Nieuws’ was Gerrit iedere dinsdag bij de club te vinden om te helpen de TOP-krantjes te produceren. Hij en zijn vrouw hebben deel uitgemaakt van de ‘schoonmaakploeg’. Op de maandagochtenden waren zij trouwe schoonmakers van de kantine. Gerrit heeft vele meters afgelegd achter de schrobmachine, zijn vaste klus op de maandag, iedere week weer. Ook voor een kantine/bardienst was Gerrit regelmatig bij TOP te vinden. Vele uren hebben hij en zijn vrouw genoten als vaste supporters van hun kinderen en kleinkinderen bij TOP, ook tijdens de wedstrijden van de selectie waren ze meestal op de tribune te vinden. Gerrit heeft voor zijn werkzaamheden in o.a. het bestuur de eervolle en welverdiende onderscheiding Erelid van TOP ontvangen.


We gaan Gerrit missen.  We wensen de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Namens het bestuur, Ruud Westerbeek

 

Share