Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Geen veldcompetitie dit voorjaar

Eerder publiceerden we de routekaart veldcompetitie met daarin aangegeven hoe de competitie eruit zou zien als vanaf een bepaalde datum competitie spelen weer mogelijk was.  Op 22 april kwam het KNKV met een bericht onder dezelfde titel zoals hierboven, zie https://www.knkv.nl/geen-veldcompetitie-in-het-voorjaar/

Dat er dit voorjaar helaas geen veldcompetitie kan plaatsvinden volgt uit de persconferentie van 20 april van kabinet. Uit het ‘openingsplan’ is af te lezen dat het spelen van wedstrijden buiten de eigen vereniging op dit moment is opgenomen in stap vijf, waarover volgens het huidige openingsplan besloten wordt op 29 juni. Dit betekent, in tegenstelling tot de zaal, dus ook geen competitie voor TOP/LITTA 1 en 2.

De technische commissies zullen de komende weken bekijken wat dit betekent voor de trainingen en onderlinge wedstrijden die worden aangeboden. Nu er geen competitie meer gespeeld gaat worden, wordt mogelijk al eerder overgestapt op (onderling) trainen en spelen in de nieuwe teams. 

In de persconferentie van 3 mei gaat het over stap 2 van het ‘openingsplan’. Hierin staat ook ‘buiten sporten verruimen onder voorwaarden’ genoemd. Welke versoepelingen dit zullen worden, is op dit moment onbekend. Dit zou dan op 11 mei ingaan. Ook de stappen 3 en 4 spreken van ‘Verruimen voorwaarden voor sporten binnen en buiten’.

Share