Club nieuws

Club nieuws, let op: na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Geen Michel van Gent meer langs de lijn

De Korfbal League gaat weer beginnen in januari. Alles is anders dit seizoen, maar we gaan ook een vertrouwd gezicht missen. Na 10 jaar Leidse Courant en 28 jaar Leidsch Dagblad heeft Michel besloten een punt achter zijn werk als korfbalverslaggever te zetten.

Hij schrijft ons dat je als verslaggever het alleen zolang vol kunt houden als de sport je steeds weet te boeien. Hij wil dan ook graag alle spelers die vanaf 1982 ooit in het eerste hebben gespeeld hartelijk bedanken voor de vele uren kijkplezier. Alle trainers en teambegeleiders worden bedankt voor alle score verlopen en alle aanvullende informatie die zij voor hem genoteerd en doorgegeven hebben. Hij biedt tegelijk zijn excuses aan voor alle namen die hij soms in zijn verslagen verhaspeld heeft. En verder bedankt hij alle clubs voor hun gastvrijheid en medewerking die hij steeds kreeg. Het is een prachtige tijd geweest. Zij advies is: “Blijf vooral met passie en teamspirit strijden voor goede resultaten, maar wel uiteraard sportief”. Zodra het weer mag, zal hij zeker regelmatig langs de lijn als toeschouwer aanwezig zijn, maar niet meer met pen en papier.

Wij bedanken Michel voor de vele verslagen die hij geschreven heeft over TOP. Velen van ons zullen de maandagkrant (en ander dagen, waarin een artikel over TOP was opgenomen) speciaal voor de verslagen gekocht hebben of daarvoor een abonnement op de krant(en) hebben gehad.

Het bestuur heeft Michel al via een email bedankt.

Maar zoveel spelers zullen hem herinneren dat het bestuur het gepast vond om via de website van TOP stil te staan bij het afscheid van Michel.

 

Share