Club nieuws

Club nieuws, let op: na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Fortuna/Delta Logistiek - TOP/LITTA 20 - 20

Als gevolg van het slechte weer werd de topper tussen de kanshebbers voor plek 1 in de poule KLB verplaatst naar de dinsdagavond. Het werd een echte Fortuna-uit wedstrijd. Sterk verdedigend korfbal en relatief weinig doelpunten. Spannend was het wel tot aan het einde van de wedstrijd.

TOP/LITTA 2 had het goede voorbeeld gegeven. Na een lastige eerste helft (10 - 7 met rust) sleepten zij in de tweede helft de overwinning binnen. Eindstand 17 - 20. 

 

De eerste helft leek TOP/LITTA 1 de wedstrijd tegen Fortuna/Delta Logistiek onder controle te krijgen en voorsprong te nemen, Fortuna liet de achterstand nooit groot worden, met 12 - 12 gingen beide ploegen rusten. In tegenstelling tot de eerste was het in de tweede helft vooral Fortuna die de kleine voorsprong pakte, waardoor TOP genoodzaakt werd om te blijven volgen om het gat niet te groot te laten worden. Zo wist TOP tegen het einde van de wedstrijd 2 doelpunten verschil gelijk te trekken en een punt uit Delft weg te slepen.

Door dit gelijkspel stijgt TOP/LITTA naar een tweede plaats en blijft Fortuna/Delta Logistiek koploper in de KLB. 

 

In de strijd liepen we wel tegen vervelende blessures op. Naast de afwezige dames (Sanne en Julia)  was ook Tim aan de kant gebleven. Paul en Nick liepen tijdens de wedstrijd ook blessures op en werden gewisseld. Veel beterschap toppers !

 

 


Livestreams op Eyecons.com

 

 


 

Stand en andere uitslagen in de poule (korfballeague.nl) 

 


 

 

 

 

 

Share