Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Even voorstellen ... Nubia Smits

Ik ben Nubia Smits en woon samen met Annemarie Cornelisse en mijn stiefdochter Lieke in Lisse. Sinds een paar maanden ben ik zelfstandig ondernemer. Na alle voorbereidende werkzaamheden die ik achter de schermen heb uitgevoerd, ben ik nu druk mijn onderneming Nubia Smits | Digitale Nalatenschap en de door mijzelf ontwikkelde individuele diensten voor particulieren maar ook voor groepen op de kaart te zetten. Van jongs af aan tot 2013 heb ik bij TOP gekorfbalt. De jaren die daarop volgde stond ik af en toe achter de bar en bezocht als het even kon bijna alle Korfbal League wedstrijden van TOP 1.

Nadat Claudia Baak einde van het seizoen 2018 - 2019 had aangekondigd te stoppen met haar vrijwilligerstaak als voorzitter van de Kantinecommissie (KC) werd ik in de zomer van 2019 benaderd of ik dit van haar wilde overnemen.

Dit voelde voor mij als een sprong in het diepe omdat ik naast het draaien van een bardienst onbekend was met alle vrijwilligerstaken als voorzitter van de kantine als alles rondom de kantine. Ik ben toch de uitdaging aangegaan en doe dit tot op heden met veel plezier.

De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en heb samen met de andere leden van de KC zowel voor als achter de schermen bestaande en nieuwe activiteiten opgepakt en uitgevoerd.

 

Ook dit seizoen 2022 – 2023 hebben wij weer leuke plannen op stapel liggen. Zo start met ingang van zaterdag 24 september tot december 2022 het experiment “Tijd voor suikervrij” waar TOP vanuit SV Vers deel vanuit maakt. Gedurende deze periode worden er 2 combi-deals aan het assortiment toegevoegd, namelijk:

 

--- 1 flesje Chaudfontaine (keuze uit 3 smaken) + fruit = € 1,50

 

of

 

--- 1 flesje Chaudfontaine (keuze uit 3 smaken) + volkoren tosti = € 2,95


Hou voor meer informatie de website en sociale media kanalen van TOP in de gaten. 

Deze plannen kunnen alleen slagen als wij voldoende ondersteuning krijgen van alle bar-, keuken- en KC-dienst vrijwilligers. TOP draait bijna volledig op vrijwilligers en hier maakt de kantine ook deel vanuit.

Vind jij het ook zo gezellig om na een training of op een speeldag een bezoek te brengen aan de kantine? En geniet jij dan ook zo van een drankje, tosti, patatje of snack? Maar ben jij ervan bewust dat dit alles alleen mogelijk als er voldoende vrijwilligers zijn die zich hebben ingeschreven voor een bar-, keuken- of KC-dienst?

De kantine heeft structureel te maken met onderbezetting. Als dit aan blijft houden wordt de kantine vaker gesloten op trainingsavonden of  op speeldagen deels geopend. Hiermee bedoel ik dat de keuken gesloten is waardoor er geen tosti’s, patatjes en snacks worden uitgeserveerd. 

Ik hoop dat wij er gezamenlijk zorg voor kunnen dragen dat dit niet zover hoeft te komen. 

 

Ben jij al een kantine vrijwilliger? 
Schrijf je dan in voor een bar, keuken of KC-dienst. 

Wil je kantine vrijwilliger worden?

Geef dit dan aan mij of aan één van de KC-leden leden door. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).  

 

Wellicht handig om te weten dat het op zaterdag mogelijk is om als ouder samen met minderjarige zoon of - dochter tot uiterlijk 14:00 uur een bardienst van 2 uur te draaien. Alle hulp is welkom.

 

Onlangs heb ik een map gemaakt waarin alle essentiële informatie staat met betrekking tot de kantine. Er ligt een exemplaar achter de bar in de beneden en bovenkantine. Mis je een specifiek onderwerp in deze map, laat het mij dan alsjeblieft weten.

 

Laten wij er met elkaar een Tot Ons Plezier seizoen van maken.

 

Een sportieve groet,

Nubia Smits

Share