Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Even voorstellen ... Jos Huijboom

Korfbal is een familie/vrienden sport bij uitstek

 

Ik ben Jos Huijboom partner van Jolanda Cornelisse en vader van 3 kinderen en 2 bonus kinderen waarvan Lotte in de A3 speelt. Zelf opgegroeid in de voetbalwereld dus ook een verenigingsmens.

 

Samen met Jolanda runnen wij ons familiebedrijf Cornelisse Banket, groothandel in koek en partijhandel zoals frisdranken, chips en non-food. Als jarenlange trouwe sponsor van deze mooie club heb ik de afgelopen jaren vele mooie en traditionele verhalen gehoord aan de bar. Dus wat begon met gezelligheid voor de bar, tijdens en na de wedstrijden, werd al snel ook achter de bar als vrijwilliger. Mede door mijn achtergrond met betrekking tot inkoop van levensmiddelen heb ik de taken van Donald Westerbeek voor de inkoop van de kantine overgenomen, wat ik nu al zo’n 3 jaar doe.

Er zijn vele leuke uitdagingen die deze taak met zich meebrengt en naast mijn drukke baan geeft mij dit juist extra energie, nieuwe contacten en nieuwe inzichten. De uitdaging om een gezonder assortiment aan te bieden in de TOP kantine ga ik met vertrouwen tegemoet. Deze gezonde innovatie is iedereen ook aan toe en wij als commissie gaan ervoor.

 

Helaas missen we heel hard de nodige enthousiaste mensen die dit met ons willen oppakken. Hoe leuk is het om met je gezellige buurvrouw/vriendin/broer/neef een aantal diensten in een seizoen te draaien achter de bar of juist in de keuken. In mijn ogen missen we veel (oud)leden die best willen maar de weg niet kunnen vinden. Tip, geef je samen op, kijk naar de vreugde van je kind of herinner je de mooie tijden die je juist al ervaren hebt bij deze club. Echt het is zo hard nodig en het geeft veel voldoening, welke taak je ook mag oppakken in onze club. Bestuurlijke vaardigheden, groene vingers en handige klusjeshanden zijn ook zeer welkom.

 

MAAR WAT ALS ... de bezetting te klein blijft?

  

Wat zou het toch zonde zijn als jullie als spelers, ouders, leiding en toeschouwers misschien niet “altijd” meer in onze gezellige kantine terecht kunnen voor een hapje en een drankje, omdat er te weinig vrijwilligers zijn. Laten we dit met z’n allen voorkomen dus een dringende oproep aan iedereen: MELD JE AAN !!!

Bardienstjes zijn maar 2 uurtjes en hoe meer vrijwilligers hoe minder iedereen ingezet hoeft te worden. Spreek mij of een van de andere leden van de Kantine commissie aan, of stuur een berichtje naar de vrijwilligers commissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Eigenlijk is de nood nu al zo hoog dat er al vele oproepen geplaatst zijn. Dit wekt een negatief gevoel en dat is juist iets wat de club niet wil. Er gebeurt zoveel nieuws en positiefs achter de schermen om onze club weer goed op de kaart te zetten in sfeer, veiligheid, prestaties en sociale ontwikkelingen voor de toekomst. Kom ook eens gewoon op een doordeweekse avond een kijkje nemen om de sfeer te proeven. Zoveel jeugd, sportiviteit, trainers en saamhorigheid te zien. Vooruitkijken is het motto. Ik ben als vreemde in deze club gekomen en warm ontvangen.   

Ik zie jullie graag op het veld, in de zaal, op de tribunes, voor en achter de bar ...

TOP is zo’n gezellige club waar ik me graag voor inzet dus doe dat samen met mij.

Jos Huijboom 

Share