Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Eerste winst TOP/LITTA A1 en beslissingswedstrijden voor 3, 4 en B1

Afgelopen zaterdag zette TOP/LITTA A1 een mooie eerste stap richting de zaalfinale in Ahoy. Uit bij KZ werd gewonnen met 28-30. Aanstaande zaterdag om 14.15 speelt TOP/LITTA A1 opnieuw tegen KZ. Bij winst is de finale op zaterdag 16 april om 14.00 uur in Ahoy een feit. Bij verlies wordt dinsdag 12 april op neutraal terrein in een derde wedstrijd beslist wie de finale speelt.

 

TOP/LITTA C1 en 5 verloren afgelopen zaterdag hun wedstrijd en spelen daarmee geen play-offs.

 

TOP/LITTA 3 en 4 zijn beiden op de vierde plaats geëindigd in de Reserve Overgangsklasse en spelen beiden om handhaving op dat niveau. TOP/LITTA 3 neemt het voorafgaand aan de A1 zaterdag thuis om 12.45 uur in de Korf op tegen Dalto 3. De return is om 10.15 in Hoederdaal op 16 april.

TOP/LITTA 4 speelt op zaterdag 9 april om 17.00 uur in de Blinkerd de eerste wedstrijd. De tweede thuiswedstrijd van TOP/LITTA 4 wordt nog ingepland. 

Tot slot mag TOP/LITTA B1 het opnemen tegen SKF. De eerste wedstrijd a.s. zaterdag is uit bij SKF. De tweede wedstrijd thuis op 16 april wordt nog ingepland. 

Voor TOP/LITTA 3, 4 en B1 geldt dat het resultaat over beide wedstrijden bij elkaar wordt opgeteld om de winnaar en dus handhaving te bepalen.

Share