Club nieuws

Club nieuws, let op: na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Eerste beoogde opvolging binnen het bestuur

Afgelopen september hebben we afscheid genomen van Bibi als bestuurslid en ook Patrice heeft aangegeven na dit seizoen afscheid te nemen van het bestuur.  Als bestuur zijn we op zoek gegaan  naar mogelijke opvolgers.

Nadat Miriam Baart een aantal maanden met het bestuur heeft meegedraaid, heeft ze aangegeven zich beschikbaar te willen stellen als nieuw bestuurslid.

Voorlopig is afgesproken dat zij de aandachtsgebieden ‘jeugdactiviteiten’ (Activiteiten Commissie Jeugd, juniorenraad, topkamp, paasfestijn, jeugdtoernooi, kersttraining kangoeroes, TOP korfbaldag i.s.m. Combibrug, schoolkorfbal, kampioenenparade, schutterstoernooi ) van Bert overneemt en ‘veilig sportklimaat’ (vertrouwenspersonen) op zich neemt.

Het bestuur is ook bezig met een tweede aanvulling voor het bestuur. Mocht je hiervoor zelf belangstelling hebben of een goede suggestie, laat het een van de bestuursleden weten. De komende tijd zal Miriam zich, vooruitlopend op haar verkiezing door de ALV, alvast inwerken en waar nodig kennismaken. Zodra het (beoogd) bestuur voor komend seizoen rond is, zullen we ook de complete taakverdeling van het bestuur voor het seizoen 2021-2022 publiceren. 

Share