Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Doe weer mee met de TOP Online Bingo

Hallo TOPPERSSS!

Nu de veldcompetitie niet van start zal gaan, moeten we helaas creatief omgaan met de dingen die nog wel kunnen. De Feestcommissie van TOP/LITTA organiseert daarom wederom een online bingo! Deze bingo zal plaatsvinden op zaterdagavond 19 juni om 19.30. 

De prijzenpot zal weer goed gevuld worden. We steunen ook in deze editie weer de lokale ondernemers. 

Hoe werkt het?

Mocht je de vorige keer niet meegespeeld hebben, leggen we het nog even voor je uit.

 

We spelen vier rondes waarbij je in elke ronde maar liefst 3x kans maakt op mooie prijzen! Allereerst spelen we voor de bovenste rij, vervolgens voor zowel de bovenste als de onderste rij en tenslotte gaan we voor de volle kaart. 

 

Een setje bingokaarten voor de vier rondes kost €7,50, waarvan €2,50 direct naar TOP/LITTA gaat. Het overige geld gebruiken wij om prijzen te kopen waarmee we zowel TOP/LITTA als verscheidene ondernemers kunnen steunen.

 

aanmelden niet meer mogelijk

 

Er is een beperkt aantal kaarten, dus op = écht op! 

De link om kaarten te bestellen sluit op zaterdagavond 5 juni om 23.59, hierna is geen aanmelding meer mogelijk!

 

LET OP! De bingokaarten worden dit keer niet langs gebracht, maar zullen moeten worden opgehaald. Op zaterdag 12 juni kan je tussen 11.00 en 15.00 de kaarten ophalen op het parkeerterrein bij TOP. Hierbij willen we je nadrukkelijk vragen om voldoende afstand te houden. Informatie met betrekking tot het ophalen van de kaarten (inclusief looproute) zal nog volgen.

 

Mocht het niet lukken om op deze tijd jouw kaarten op te halen, vraag dan even aan vrienden of familie of ze dit voor jou kunnen doen. Lukt ook dat niet? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zaterdag 19 juni om 19:30 zal de livestream via het gebruikelijke YouTube-kanaal van TOP/LITTA te volgen zijn. Voordat de livestream begint zullen de regels uiteraard nog tijdig op de site worden gepubliceerd.

 

Het enige dat je nodig hebt om aan deze online bingo deel te nemen is een apparaat waarop je YouTube kunt kijken en een goed werkende mobiele telefoon met WhatsApp. Het is namelijk de bedoeling dat je op de avond zelf via WhatsApp doorgeeft dat je BINGO hebt!

 

Als je nog goede ideeën hebt voor deze bingo, bijvoorbeeld ondernemers die een prijs zouden willen toevoegen aan ons prijzenpakket, stuur ons gerust een mailtje. We zijn bereikbaar via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We hopen zoveel mogelijk leden te zien bij de bingo!

 

Groetjes, 

De Feestcommissie

Danique, Jetske, Laudi, Lonneke, Romée, Waldo en Wouter W

 

 


 

 

Spelregels online TOP bingo

 

Om ervoor te zorgen dat je op zaterdagavond 19 juni goed voorbereid kunt deelnemen aan de bingo, zullen we hier alvast de spelregels toelichten. 

 

Wanneer je jouw bingoboekje(s) hebt besteld, zul je een bevestigingsmail ontvangen. Deze mail bevat een link naar de livestream op YouTube. Zorg er dus voor dat je deze link bij de hand hebt op zaterdag 19 juni. De livestream zal om 19.30 beginnen. 

 

In ieder besteld bingoboekje zitten vier bingokaarten. Elke ronde spelen we met een andere bingokaart en er zijn dus in totaal vier rondes. Iedere ronde zal worden aangegeven met welke kleur kaart we gaan spelen.

 

Per ronde zijn er drie prijzen te winnen. 

 

  • De 3e prijs is voor de bovenste rij
  • De 2e prijs is voor de bovenste én onderste rij
  • De 1e prijs is voor de volle kaart
  •  

Wij zullen steeds duidelijk aangeven of we voor de 1e, 2e of 3e prijs spelen en wat de prijs die je kunt winnen precies inhoudt.

 

Als je bingo hebt, is het de bedoeling om dit zo snel mogelijk aan ons te laten weten. Je kunt dit doen door een appje te sturen naar ons telefoonnummer: +316 57984130. We raden aan om dit telefoonnummer meteen op te slaan zodat je straks extra snel contact op kan nemen als je bingo hebt. Wanneer je ons een berichtje met “BINGO!” hebt gestuurd, stuur ons hierna dan een foto van je bingokaart waarop jouw bingo duidelijk te zien is. Wij kunnen dan meteen controleren of deze correct is. 

 

NB: het is de bedoeling dat jullie dit telefoonnummer alleen gebruiken om je bingo door te geven of om te antwoorden op eventuele prijsvragen. Wanneer jullie eventuele opmerkingen of vragen hebben, willen we jullie vragen op contact op te nemen via onze socials (Facebook: https://www.facebook.com/FeestcommisieKVTOP, Instagram: @top_feestcommissie of de reacties bij de livestream op YouTube). 

 

Wanneer je een valse bingo hebt, dan moet je helaas toch echt een liedje voor ons zingen. We sturen je dan een linkje via welke je kan inbellen in de livestream. Is jouw bingo wel correct? Gefeliciteerd! Dan win jij een van onze mooie prijzen. Zijn er tegelijkertijd meerdere winnaars? Dan zal ons rad bepalen wie er met de prijs vandoor gaat! Wanneer je de ronde wint met een volle kaart en er dus vandoor gaat met een 1e prijs, dan feliciteren we jou graag live in de stream. We zullen je dan ook een linkje sturen via welke je kan inbellen. 

 

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en we hopen jullie ook. We wensen jullie dan ook heel veel speelplezier en tot zaterdag 19 juni! 

 

 

 

 

 

 

 

 
Share