Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Dienstregeling voor kantinevrijwilligers

Als je je als vrijwilliger hebt aangemeld voor een bar, keuken en/of KC-dienst, lees dan even verder. Onlangs heeft de KC met het bestuur gesproken over de structurele onderbezetting van de bar, keuken en KC-diensten. In dit overleg is er gezamenlijk besloten om verder te gaan met online roosteren met behulp van Sportlink, wat binnen de knkv app beschikbaar is. Maandag 1 november zijn de bardienst-tijdsblokken in Sportlink gezet. Vrijwilligers kunnen zich zelf nu aanmelden/inschrijven voor een bar, keuken of KC-dienst.

Indien je je nog niet hebt ingeschreven of als het niet lukt, stuur dan even een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hier vind je het stappenplan om de KNKV app te gebruiken.

 

Als je het (nog) niet gebruikt, dan zal het inrooster team jou inroosteren aan de hand van jouw  opgegeven voorkeursdiensten.

 

Om de nieuwe dienstregeling te kunnen zien:

 

  1. Open de KNKV app
  2. Klik links bovenaan op het Menu
  3. Klik op Vrijwilligerstaken
  4. Ga dan naar Mijn taken.

 

In Mijn taken kun je de nieuwe dienstregeling selecteren. Voor de bardiensten in de bovenkantine dien je de beschikbaarheid tot 23:00 uur aan te zetten. Dit kun je doen bij Mijn beschikbaarheid.

 

Hebben wij jou ingeroosterd op een datum en tijdstip dat je niet kunt? Het zou fijn zijn als je zelf een vervanger regelt. Lukt dit niet, stuur dan vroegtijdig een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Vragen en/of opmerkingen? Wij helpen je graag. Zet ze in een e-mail en stuur aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Share