Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Denise van Zuidam maakt overstap naar TOP/LITTA

De TC Topsport is enthousiast om bekend te kunnen maken, dat Denise van Zuidam (25) komend seizoen de overstap naar TOP/LITTA maakt. Denise groeide op bij het Haagse ALO, waar ze alle jeugdteams door liep. Uiteindelijk maakte ze de overstap naar de seniorenselectie en was ze vele seizoenen een vaste waarde van ALO 1. 

 

Denise over haar keuze voor TOP/LITTA: “Ik heb van kleins af aan bij ALO gekorfbald. Toen ik klein was, keek ik altijd met veel interesse naar de wedstrijden van het eerste. Daarna ging ik zelf oefenen om net zo goed te worden! Helaas scheurde ik in 2018 mijn kruisband af. Sindsdien heb ik een motto, namelijk: ‘winners never quit and quitters never win!’. En hier ben ik dan! Een nieuw avontuur bij TOP/LITTA. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze kans en ik voel mij nu al een winnaar!”.

 

De TC Topsport is blij met de komst van Denise en de versterking van haar selectie. Met de komst van Denise hoopt TOP invulling te geven aan één van haar doelstellingen om zich als Korfballeagueclub te plaatsen voor de play-offs. 

Share