Club nieuws

De laatste ronde kampioenen

Het was zaterdag weer drukte langs de lijn bij TOP. De E1 werd kampioen en zaterdag 13 oktober is het sowieso weer feest bij TOP. Om 10.00 uur wordt de E2 kampioen, om 12.00 uur kan de E4 dat ook worden en om 12.45 uur is het de beurt aan de B3. Genoeg reden om te komen kijken, toch?

TOP/Wereldtickets E1 behaalden met 7-2 een ruime overwinning en mag zich alleen kampioen noemen in poule 1B. Gefeliciteerd!

TOP/Wereldtickets E2 was bij winst al zeker van het kampioenschap in de 2de klasse. Het team van Wouter en Thomas won met 5-1 van KVA E1 en gaat volgende week zaterdag na de wedstrijd het kampioenschap vieren. Om 10.00 uur wordt er thuis gespeeld tegen Madjoe E1. Komt dat zien!

TOP/Wereldtickets F3 speelde zaterdag in een rechtstreeks duel met concurrent Madjoe om het kampioenschap. In een spannende wedstrijd wist de F1 uit Rijnsburg het meest te scoren (4-2) en dus ging de titel nipt voorbij aan de F3. Jammer, maar gelukkig is er naar afloop wel gesmikkeld van de taart, want een tweede plek is natuurlijk ook erg knap!

En hoe ging het bij de andere kanshebbers?

Allereerst TOP/Wereldtickets B3, die van Luno B2 moesten winnen om nog kans te maken op de titel. Met een 6-5 eindstand kunnen we zeggen dat dat gelukt is, en dus speelt de B3 zaterdag aanstaande om 12.45 uur thuis tegen Ovvo B3. Bij winst is het team kampioen, bij een gelijkspel is het afwachten wat concurrent Luno in hun wedstrijd heeft gedaan. Succes!

TOP/Wereldtickets C3 speelt zaterdag om 12.15 uur bij Aurora C2. Bij winst is de C3 kampioen, bij een gelijkspel of winst blijft het kampioenschap in Haarlem. Ook de C3 heel veel succes gewenst!

TOP/Wereldtickets E4 deed wat het moest doen en won van De Vinken E1 met 9-4. Zaterdag om 12.00 uur speelt de E4 thuis tegen Aurora E1, die op een gelijk aantal punten staan. Diegene die wint, is kampioen. Bij een gelijkspel kunnen beide ploegen aan de taart. Superspannend, dus kom de E4 aanmoedigen!

TOP/Wereldtickets E6 en E7 hadden nog een klein kansje als de concurrenten punten zouden verliezen. Die deden (helaas) wat ze moesten doen en wonnen, maar toch voor zowel de E6 als de E7 een knappe tweede plaats in de poule. Goed gedaan!

Share