Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

De gerookte zalm clubactie van de Bollenstreek

Terwijl de Sint weer naar warme oorden is vertrokken doet de Kerstman zijn intrede. Met de wetenschap dat uitgebreid dineren buiten de deur helaas niet haalbaar is, mogen we zelf aan de slag om te genieten van een heerlijk kerstmaal.

 

Met dat gegeven is er een spontane actie ontstaan in de Bollenstreek met als titel “de gerookte zalm clubactie van de Bollenstreek” en zoals u hoogstwaarschijnlijk al had kunnen bedenken, gaat dit over zalm. Daarbij kunt u denken aan zowel warm als koud gerookte zalm. De actie is mogelijk gemaakt door een samenwerking van lokale clubs in de Bollenstreek met de beste zalmrokerij op Urk (zij staan aangeschreven, zeker met hun warm gerookte zalm, als één van de beste in Nederland)
Mocht u dus met de kerst het neusje van de zalm op tafel willen hebben en ook nog eens uw TOP/LITTA willen steunen, kijk dan eens op www.zalmclubactie.nl en doe u tegoed aan deze heerlijke zalm.

Uw bestelling wordt in Sassenheim afgeleverd op een nader af te spreken datum en locatie. Kijk dus gerust op de website en doe uw bestelling. Als u bij de club “TOP korfbal” selecteert dan steunt u met uw bestelling onze mooie club, en dat kan de club goed gebruiken. De zalm zal niet alleen thuis heerlijk smaken, maar vormt ook een prachtig relatie- of eindejaarsgeschenk voor medewerkers, collega’s of relaties, dus u kunt er ook een ander mee verrassen!
Wij wensen u een smakelijke kerst.
 

Share