Club nieuws

De CV100 Nieuwsflits!

Wij nodigen alle leden van De Club van 100 uit om op zaterdag 15 september bij de eerste thuiswedstrijd van T.O.P. 1 tegen Nieuwerkerk 1 te komen kijken. Uiteraard is je partner ook van harte welkom. T.O.P. 1 zal in de nieuwe opstelling spelen met o.a. Judith Kok die weer terug is na een jaartje rust, Johanna van Drongelen ook weer terug op het hoogste niveau na een knieblessure en de nieuwe aanwinst Leon Braunstahl, vorig jaar nog spelend in de korfbal league bij DieHaghe.

Voor diegene die nog steeds van plan zijn om lid te worden van De Club van 100, maar een klein zetje nodig hebben om over de streep te komen, zijn ook welkom bij de tent. We hebben de aanmeldingsformulieren klaar liggen en ook de speciale Club van 100 sjaal ligt klaar voor je.

De aanvang van de wedstrijd is om 15.30 uur, T.O.P. 2 speelt voor het eerste om 14.00 uur.

We hopen op mooi weer op deze dag en de organisatie van De Club van 100 zal bij de speciale partytent weer voor een hapje en drankje zorgen. Kortom een ideale ambiance om gezellig bij te praten of om nog eens een nieuw lid van De Club van 100 aan te brengen! Je weet het, als je een nieuw lid aanbrengt, krijg je een extra lot in de loterij die de komende winter tijdens de jaarlijkse feestavond weer plaats zal vinden.

Graag tot ziens,
Peter Winter en Ruud Westerbeek

Image

Share