Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Daniël van het Hof bezig aan zijn laatste seizoen als teammanager

Al jaren is Daniël van ‘t Hof een vertrouwd gezicht binnen de selectie en mede dankzij hem staat de functie van teammanager echt op de kaart. Maar nu heeft hij dan echt definitief besloten dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen als teammanager van TOP 1. Staf, spelersgroep en TC Topsport vinden dit ongelooflijk jammer maar uiteraard hebben wij ook begrip en respect voor zijn keuze meer tijd door te willen brengen met zijn gezin. 

Wij zijn Daniël enorm dankbaar voor wat hij de afgelopen jaren voor de selectie gedaan heeft en de toegevoegde waarde die hij voor iedereen is geweest. 

Nick Pikaar over Daniël: “Hij is voor ons gigantisch belangrijk geweest de afgelopen jaren, niet alleen als teammanager maar ook als verbinder van het team! Hij kan het altijd met iedereen goed vinden en hij zorgt voor een leuke en gezellige sfeer in de groep. Niks is te gek voor Frodo!”

We gaan Daniël zeker niet zomaar laten vertrekken en zullen aan het einde van het seizoen nog uitgebreider stilstaan bij zijn afscheid als teammanager.

 

TC Topsport

 

Share