Club nieuws

D3 en F4 kampioen, kampioenskansen voor C3 en D4

TOP D3 is afgelopen donderdag kampioen geworden door met ruime cijfers te winnen van Refleks D2. Uit in Rijswijk werd het 1-10.

Afgelopen zaterdag is TOP F4 kampioen geworden door met zelfs nog een doelpuntje meer kampioen te worden. Thuis tegen Oranje Nassau werd het 11-0.

TOP D3 is bij thuiskomst in de Wasbeek gehuldigd met bloemen, taart en natuurlijk klonk we are the champions. Afgelopen zaterdag is TOP F4 na de wedstrijd gehuldigd en natuurlijk klonk ook voor TOP F4 hetzelfde kampioensnummer en waren er bloemen en taart. Bij deze nogmaals een hartelijke felicitatie voor alle spelers, speelsters, coaches en train(st)ers van TOP D3 en TOP F4!!!

Nog meer kampioenskansen

TOP C3 speelt aanstaande zaterdag twee wedstrijden. Eerst wordt om 12:00 uur uitgespeeld tegen Tempo C2 waarna TOP C3 om 16:35 in de Wasbeek aantreedt tegen Velocitas C2. Een zware dag dus voor TOP C3 maar de ranglijst is in het voordeel van TOP C3! Met een tweede plaats en slechts drie verliespunten staat TOP C3 er beduidend beter voor dan nummer vier uit de poule: Tempo C2 en nummer 6 en voorlaatste Velocitas C2. TOP C3 staat 3 punten achter op Fluks C2 dat wel twee wedstrijden meer heeft gespeeld en al klaar is met de zaalcompetitie.

TOP C3 moet dan ook 2 keer winnen om zeker te zijn van het aleen kampioenschap. Wanneer een keer wordt gewonnen en de andere wedstrijd in een gelijkspel eindigt, zijn TOP C3 en Fluks C4 gedeeld kampioen.

TOP D4 speelt eveneens twee wedstrijden, beide thuis. Om 9:00 uur komt Avanti D4 op bezoek en om 11:55 uur speelt TOP D4 tegen SEV D1. Avanti D4 is de concurrent van TOP D4 en staat momenteel 3 punten voor. TOP D4 moet winnen van Avanti D4 om uitzicht te houden op het kampioenschap. Wanneer daadwerkelijk wordt gewonnen van Avanti D4 en gelijk wordt gespeeld tegen SEV D1, zijn zowel TOP D4 als Avanti D4 kampioen. In de laatst bijgewerkte stand op de website van het KNKV staat Fluks D1 2e met 17 punten uit 11 wedstrijden. Dit is 1 punt meer dan TOP D1 nu heeft. Het is onduidelijk of Fluks D1 afgelopen zaterdag heeft gewonnen van SEV D1. Wanneer Fluks D1 afgelopen zaterdag heeft gewonnen, kan zij samen met TOP D4 kampioen worden. Een ding is zeker: bij twee keer winst: alleen kampioen en bij winst op Avanti D4 en een gelijk spel tegen SEV D1: al dan niet gedeeld kampioen met Fluks D1!

Share