Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Corona persconferentie 2 november; nog even afwachten

Net als ongetwijfeld velen, heeft ook het bestuur de persconferentie van afgelopen dinsdag gevolgd. De voorgenomen maatregel om het coronatoegangsbewijs vanaf 6 november (ook) te verplichten voor:

‘Publiek bij sportwedstrijden, zowel professioneel als amateur. Bij publiek van amateurwedstrijden is jeugd tot 18 jaar uitgezonderd. Georganiseerde sportbeoefening vanaf 18 jaar, zoals: sportschool, groepslessen, voetbal, zwemmen. Dit geldt voor sporters en publiek in alle binnen- en buitensportlocaties, inclusief sportkantines’ heeft al tot veel felle reacties vanuit de sportkoepels geleid, zie bijvoorbeeld berichten van NOC*NSF en KNVB. 

Het bestuur wacht de besluitvorming over de definitieve maatregelen af en bericht vrijdag of zaterdagochtend naar verwachting nader hierover. Hou de website hiervoor in de gaten. Op dit moment worden deze generieke aangekondigde maatregelen besproken binnen het NOC*NSF en de daarbij aangesloten Sportbonden. Normaal gesproken volgen dan de concrete instructies voor de georganiseerde amateur- en profsport. 

Share