Club nieuws

Communicatie medewerker Commerciƫle commissie

 

Binnen de Commerciële commissie (CC) van TOP hebben we een vacature voor iemand die binnen de CC de communicatietaken op zich wilt nemen. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om in de CC mee te denken over onze communicatiemiddelen en -mogelijkheden. Het gaat dus niet om communicatie voor de hele vereniging, maar alleen voor de CC.

Hij/ zij heeft (een beetje) gevoel bij commercie en:

- vindt het leuk om de sponsorpagina op de site van TOP goed in te richten en up-to-date te houden

- heeft gevoel bij het schrijven/ content verzamelen voor de nieuwsbrief voor sponsoren en Business Club-leden die 2 keer per jaar uitkomt

- vindt het leuk om te zorgen voor het posten van berichten op de social media kanalen van de TOP Business Club (Facebook en LinkedIn)

- wil pro-actief meedenken over nieuwe plannetjes, acties en projecten voor de CC en dan vooral hoe we die op een goede manier over de bühne kunnen brengen .

 

Op dit moment zorgen we binnen de CC zelf voor (een deel van) de communicatie, maar heeft het nog te weinig structuur en we zien dat het beter kan! We zijn dus erg blij met een TOP-vrijwilliger die gevoel heeft bij communicatie, wellicht een opleiding doet/ heeft gedaan en op deze manier ook mooi wat ervaring kan opdoen! Of wellicht heeft iemand vanuit de praktijk ervaring opgedaan binnen zijn/ haar werk en vindt het leuk om aan te schuiven bij de Commerciële commissie.

 

Tijdsbesteding

We vergaderen per seizoen (van september tm juni) ongeveer 1 keer per 6 weken. Het aantal uur dat je gemiddeld kwijt bent tussen de vergaderingen door, varieert door het jaar heen. Gemiddeld is het ongeveer 2 uur per week (afh van vergaderingen en/of acties).

Share