Club nieuws

CLINICS, INDIVIDUELE TRAININGEN, JEUGDTRAININGEN, TOPPERS BETER MAKEN

CLINICS JEUGD SELECTIE
Woensdag 19 oktober ( herfstvakantie ) zullen er clinics plaatsvinden voor diverse jeugdteams. Deze staan onder leiding van selectiespelers en vinden plaats in de hal.
Ook zal een deel van de videoploeg aanwezig zijn om wat beelden te maken.

Het programma ziet er als volgt uit :
E1/E2,D1/D2 van 10 tot 11 olv Tim, Manon, Daisy, Ilse, Hans

C1/C2 van 11.30 tot 12.30 olv Nick, Saskia, Julia,Vincent

B1/B2 van 13 tot 14 olv Wim, Frank, Gerco, Charlotte

CLINICS AAN SYNERGO DOOR SELECTIE

Donderdag 13 oktober is er een clinic door de selectie aan Synergo. Zij komen met een aantal jeugdteams naar Sassenheim om getraind te worden door de selectie. In de hal zijn er van

19 tot 20.30 selectiespelers die deze kinderen de tips geven om weer betere spelers te kunnen worden.

Sander,Daan,Leon,Ivo,Mick,Celeste,Rowena,Anouk,Maaike,Wouter,Nisha zullen hier aanwezig zijn. Na afloop worden er handtekeningen uitgedeeld.

Hans zal zich met de trainers van deze club bezig houden.

In de hal zal uiteraard de video van Ahoy draaien.

INDIVIDUELE TRAININGEN

Naast de normale trainingen gaan we een opzet maken om wat meer individueel gerichte trainingen gestalte te geven. Met als doelen om sneller te verbeteren en eigen toppers een grotere kans te geven aan te sluiten bij de selectie en een toekomstig topspeler in TOP 1 te worden.

In de selectie is Juul al een tijdje bezig met dit soort trainingen. Met video erbij worden nu Daisy en Ilse heel specifiek begeleid.

Bregtje gaat met een aantal mensen aan de slag. Met Louise en Michelle uit de A1 wordt een programma gemaakt. De meiden zullen zelf ook extra tijd moeten investeren. Er gaat ook gewerkt worden met video. Analyses van wedstrijdbeelden zal Bregtje samen met de enthousiaste meiden doen. Daarnaast zal Bregtje specifiek trainen met wat meiden uit de selectie. Wim Scholtmeijer gaat extra investeren in Leon uit het 3e.

De komende periode komen er mogelijk met wat meer mensen individuele programmas.

Het mag duidelijk zijn dat we proberen in te steken op mogelijke eigen talenten.

Extra investeringen in TOPPERS om een goede doorstroom te houden. Er zal wel een tijdsinvestering van deze mensen gevraagd worden, dat lijkt me logisch.

In dat kader het volgende: ik sprak afgelopen weekend een ventje van 12 wat tot de top van de Nederlandse tenniswereld behoort. Hij traint op dit moment 20 uur per week.

JEUGDTRAININGEN

Ik ben op dit moment bezig met het trainen van diverse jeugdteams.

Begonnen met de F-jes en langzamerhand naar ouderen. Leuk hoor al die kinderen!

Doel is zeker ook om de trainers te kunnen sturen en helpen zelf te ontwikkelen om de jeugd van TOP nog beter te kunnen trainen en dus laten ontwikkelen. Plezier en ontwikkeling, mooi toch. Het mag duidelijk zijn dat er een duidelijke lijn/structuur in de opleiding van de jeugd moet zitten. Ik zal zeker ook proberen om trainerstalent te helpen stapjes in hun trainerscarriere te laten maken.

Share