Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Celeste Split maakt overstap naar Fortuna

De TC Topsport van TOP/LITTA maakt hierbij bekend, dat Celeste Split (30) komend seizoen de overstap naar het Delftse Fortuna/DeltaLogistiek maakt. TOP/LITTA had Celeste graag willen behouden, omdat ze goed past in onze selectie en bij de ongewijzigde doelstellingen. Dit is helaas niet gelukt.

 

Split maakte in 2010 als 20-jarig talent de overstap van Die Haghe naar TOP/LITTA, met als doel alles uit haar sportcarrière te halen. Celeste heeft zich in de afgelopen 11 seizoenen ontwikkeld tot één van de beste speelsters van haar generatie. Met TOP behaalde ze vele successen en werden maar liefst vijf zaaltitels, vijf EuropaCups en twee veldtitels gewonnen. In 2017 en 2018 werd ze gekozen tot beste speelster van de Korbal League. Daarnaast is Celeste al vele jaren een vaste waarde van TEAM NL Korfbal.

 

Celeste over haar keuze: “Een moeilijk besluit, waarmee er voor mij een einde komt aan een fantastische tijdperk TOP. Ik ben onwijs trots en dankbaar voor de fantastische jaren die ik bij deze mooie club heb gehad. Trots op alle prijzen die we hebben gepakt en dankbaar voor de herinneringen die we samen hebben gemaakt. Ik had het voor geen goud willen missen. We made history. Bedankt voor alles!”

 

 

 

 

 

Share