Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Bijna einde seizoen

Het einde van dit lange seizoen nadert. Aanstaande zaterdag zijn de laatste competitiewedstrijden, waarna de reguliere competitie eindigt. Alleen de A1 heeft nog een kans op een verlenging. Aanstaande zaterdag om 17 uur spelen zij de kruisfinale tegen DOS ’46 A1 op ons eigen veld aan de Sportdreef. Inzet is een plek in de juniorenfinale de week daarop. Komt allen de A1 aanmoedigen en naar een overwinning schreeuwen!

 

Het einde van het seizoen betekent ook, dat we het trainen gaan afronden, de teamindeling gaan publiceren en we plannen aan het maken zijn voor de start van het komende seizoen.

 

Trainen dit seizoen

We trainen door tot en met woensdag 22 juni. Dit doen we volgens het huidige trainingschema. Wellicht dat er een selectieteam hiervan gaat afwijken, daarover krijgen jullie dan apart bericht.

 

Teamindeling

Deze week gebruiken we voor de laatste puntjes op de i en zullen in de loop van volgende week de teamindeling publiceren.

 

Volgend seizoen

We starten weer met trainen in de week van 22 augustus. Het trainingschema voor dan wordt later gepubliceerd. Ook hier kan het zijn, dat een selectieteam eerder start met trainen, waarover dan aparte communicatie met betrokkenen volgt.

 

TC-Jeugd

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Share