Club nieuws

Beste vrijwilliger van de IKF Europacup 2017

De organisatie van het IKF E Cup 2017 krijgen vragen over het betalen van de entree door vrijwilligers. Tijdens de "normale dagen" dat je vrijwilliger bent bij TOP hoeft dit natuurlijk niet. Echter tijdens de Europa Cup maken we hierop een uitzondering en begrijpelijk dat dit vragen oproept.

Het is voor ons maar op 1 manier te verklaren en dat is dat het financieel nodig is en dat we helaas geen onderscheid kunnen maken tussen vrijwilligers die 1 dag helpen of die 4 of 5 of zelfs al 6 maanden betrokken zijn bij dit toernooi. 

Het mag duidelijk zijn dat dit de vereniging geld kost en we hebben de opbrengst van de entree hard nodig. De organisatie van de EC2017, maar ook het bestuur koopt zelf ook gewoon toegangskaarten. Natuurlijk begrijpen we dat dit onze vrijwilligers tijd kost. Dit toernooi kan ook niet mogelijk zijn zonder de hulp van ongeveer 150 vrijwilligers. Een passe-partout voor 3 dagen kost € 15 en hiervoor kun je 23 wedstrijden bekijken en op zaterdag na de prijsuitreiking genieten van de band Komen Lopen.

Uiteraard verstrekken we consumptiemuntjes en krijg je lunch / diner (afhankelijk van het tijdstip dat je als vrijwilliger aanwezig bent).

We hopen op jullie begrip, maar mocht je n.a.v. bovenstaande nog vragen hebben, kun je de organisatie bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bibi zal haar best doen om je z.s.m. te beantwoorden.

Rest ons alleen nog maar te zeggen dat wij er zin in hebben en dat we er met elkaar een mooi toernooi van gaan maken!

Namens bestuur en de organisatie van de IKF EC2017,

Bibi Terlouw.

Share