Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

BEN is terug !

Eindelijk eens een positief bericht in deze corona tijd... Afgelopen dinsdag, 1 en 2 hadden allebei de bespreking gehad. Stonden even naar de A1 te kijken en ineens kwam onze Ben binnen lopen. Daar stond hij met een grote glimlach, alle spelers uit de selectie liepen even bij hem langs.

Om een praatje te maken, om een box te geven en om vooral even uit te spreken hoe blij iedereen was om hem weer te zien. Dik een jaar afwezig geweest, vragen aan de andere beheerders waar onze Ben nou eigenlijk was? Pittige revalidatie gehad, maar hij is terug!

Nu zult u wel denken, waarom dit stukje? Na de training, fris en fruitig (oké vooral fruitig). Kwam ik Ben weer tegen op de gang, hij stond daar met Wouter. Ik hoorde hem zeggen: jongens dit is toch prachtig? Een nieuwe groep, nieuw avontuur, echt mooi man. Ik moet lachen, vooral omdat ik merk dat Ben zoveel positieve energie uitstraalt. Ben draait zich om: ja is toch zo? Jullie hebben niks te verliezen.

Een kleine kritische noot naar Ben, want we hebben natuurlijk wel degelijk iets te verliezen. Over dat verliezen is veel geschreven en gezegd. Echter hoop ik dat iedereen die ons een warm hart toe draagt de positieve energie van Ben meeneemt. Natuurlijk is het soms lastig, doet het soms pijn. Maar weet wel... de huidige groep geeft alles op trainingen en in de wedstrijden en... we hebben jullie nodig!! Laten we ervoor zorgen dat de #ikjuichvoortop de komende zaterdagen overal te zien is, dat de hal helemaal rood wit is met prachtige spandoeken en dat jullie op welke manier dan ook je steentje bijdragen. Dan zorgen wij dat we 50 minuten met trots, passie & plezier strijden voor onze fantastische club.

We rekenen op jullie!

Share