Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Belangrijke informatie voor trainers, coaches en spelers

De zomervakantie zit er voor de meesten van ons weer op en de trainingen gaan deze week weer van start. Er is de afgelopen maanden bij TOP/IAA fresh veel gebeurd. Zowel in de kantine/kleedkamers als buiten.  De verlichting in de kleedkamers is in het kader van duurzaamheid al eerder vervangen (LED), maar sinds kort werkt deze verlichting in de gang en kleedkamers op bewegingssensoren. Er is dus geen schakelaar meer om de verlichting aan te doen. Het afstellen is een heel secuur werkje en wellicht dat het hier en daar nog wat bijgesteld moet worden. 

Heel blij zijn we met de renovatie van veld 3! De velden hebben niet alleen een nieuwe toplaag, maar ook een nieuwe indeling. De velden zijn inmiddels klaar voor gebruik. Ze worden vanaf nu aangeduid met ‘VELD RECHTS’. Je zult zien dat het prachtig is geworden. Veld 1 noemen we vanaf nu ‘VELD LINKS’ en zal vooral worden gebruikt voor trainingen en jeugdwedstrijden. Ook kan hier nog steeds worden getennist. Het hoofdveld noemen we nog steeds ‘HOOFDVELD’.

 

BALLEN-BALLEN-BALLEN

Om beter overzicht te houden op het ‘ballenbeheer’ heeft de Materiaal commissie vijf ballenkarren aangeschaft. Het is belangrijk dat de juiste ballen na de trainingen en wedstrijden in dezelfde karren terug gaan. Iedere kar moet weer vol zitten na de trainingen/wedstrijden. Op iedere kar staat vermeld voor welk veld deze bestemd is.

 

Voor ‘VELD LINKS’ hebben we één ballenkar met daarin 10 x K5 en 10 x K4.

Voor het ‘HOOFDVELD’ hebben we één kar met 20 x K5 en één kar met 20 x K4.

Voor ‘VELD RECHTS’ hebben we ook één kar met 20 x K5 en één kar met 20 x K4.

 

Het is dus niet meer toegestaan, dat er ballen mee gaan naar uitwedstrijden!! Wel is er de mogelijkheid dat je per team twee ballen krijgt, die het hele seizoen bij het team blijft. Meld je hiervoor bij Frans Duijm.

 

PALEN-PALEN-PALEN EN VOETPLATEN

Alle grondpotten zitten in het beton gegoten, ook op ‘VELD RECHTS’. Het uithalen van deze vaste palen kan wel eens moeilijk gaan, doordat er wat zand tussen de paal en de mantel komt. Gebruik in dat geval de “palen-hefboom” en ga a.u.b. niet als een dolle aan de paal staan schudden! Na de trainingen moeten de voetplaten worden terug gebracht naar de daarvoor bestemde rekken aan de zijkanten van de velden. Overdag worden de velden ook regelmatig gebruikt door andere sporters, dus alle voetplaten opruimen.

 

MATERIAALRUIMTE / BALLENHOK

Breng na je training de gebruikte spullen weer terug naar het ballenhok, geef het netjes de plek waar het hoort.

 

Bovenstaande regels en tips zijn er voor het behoud van onze dure materialen, met zijn allen kunnen we ervoor zorgen dat onze spullen langer meegaan en daardoor besparen we geld. Dit doen we met zijn allen. Geef als trainer/coach aan de jeugd vooral ook het goede voorbeeld!

 

Bij voorbaat dank!!

Materiaal commissie (MC)

Share