Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Bardienstje draaien? – Geef je nu op / Schrijf je nu in!

Help jij ook mee? Een bardienst of keukendienst draaien is eenvoudig en gezellig en je leert veel mensen kennen! De diensten op zaterdag duren 2 uur en achter de bar staan op een doordeweekse avond is ook mogelijk.

 

Schrijf je direct in via de KNKV app (instructie hier) of geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/whatsapp 06-19401344 voor overleg.

 

Een gezellige, open kantine op trainingsavonden en zaterdag is niet vanzelfsprekend. Elke week staan er voor jouw kind o.a. vrijwillige trainers en scheidsrechters, maar ook lettercoördinatoren en veld/zaalwachten klaar. Dus we rekenen er op dat jij ook af en toe een steentje bijdraagt.

Mocht je al achter de bar staan en graag een actievere bijdrage leveren, sluit je dan aan bij de kantine commissie (KC)!

 

Mocht een bardienst niets voor jou zijn, dan zijn er ook andere mogelijkheden om mee te doen bij TOP. Stel je vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Share