Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Barbara Brouwer maakt overstap naar DVO/Accountor

Bestuur en TC Topsport van TOP/LITTA maken hierbij bekend, dat Barbara Brouwer (29) komend seizoen de overstap naar DVO/Accountor maakt. TOP/LITTA had haar aanvoerster graag behouden. Haar kwaliteiten en drive passen, gecombineerd met onze jeugdige selectie, goed bij de nieuwe plannen van de club voor de toekomst. Dit is helaas niet gelukt, omdat de ambitie van Barbara om korfbal op het allerhoogste niveau te spelen groot is.

 

Brouwer maakte in 2015 als 21-jarig talent de overstap naar TOP/LITTA met als doel zichzelf maximaal te ontwikkelen en alles uit haar sportcarrière te halen. Met TOP/LITTA behaalde ze vele successen en werden drie zaaltitels en drie EuropaCups gewonnen. Daarnaast is Barbara al vele jaren een vaste waarde van TEAM NL Korfbal.

 

Barbara over haar keuze: “Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van deze mooie club en hele fijne mensen. 7 jaar geleden kwam ik naar TOP om het hoogste te bereiken, dat is gelukt en hoe! Landskampioenschappen, EuropaCups en vooral heel veel mooie momenten met jullie toppers beleefd. Ik heb me vanaf minuut 1 heel welkom gevoeld, heb mooie vriendschappen opgebouwd, mooie gesprekken gevoerd en hele fijne mensen ontmoet. Mede door jullie ben ik als mens en als speler gegroeid, daar ben ik jullie dankbaar voor en dat maakt dit besluit ook extra moeilijk. Ik heb TOP in mijn hart gesloten en dat zal zo blijven!”.

 

Barbara veel dank voor al je inspanningen voor onze mooie club, veel succes bij DVO/Accountor en we hopen je nog regelmatig bij TOP/LITTA te zien!

 

Barbara Brouwer

 

 

Share