Club nieuws

Bar-en keukenvrijwilligers gezocht

Beste TOPpers,

Van de circa 165 bar- en keukenvrijwilligers die in pre-coronatijd hebben toegezegd af en toe een bar en/of keukendienst te willen draaien, hebben zich voor dit seizoen pas een handje vol TOPpers zich concreet ingeroosterd of aangemeld via de KNKV app (Sportlink). Hierdoor wordt er steeds een beroep gedaan op dezelfde mensen. Daarom hierbij een dringend verzoek om je aan te melden voor een bar en/of keukendienst!

 

KNKV app

Heb je nog geen KNKV app ? Ga dan naar de App Store of Play Store en zoek op KNKV app. Selecteer de KNKV Wedstrijdzaken en installeer de app op je mobiele telefoon of tablet.

 

Problemen met inloggen of het inroosteren via de KNKV app?

Op donderdag 7 oktober van 19.30 uur tot 22.00 uur zijn wij in de kantine aanwezig om je te helpen met het inroosteren via Sportlink. Kun je niet komen, mail ons gerust en we helpen je op een andere manier met het inroosteren. Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wij kijken er naar uit om je weer achter de bar of in de keuken terug te zien!

De Kantine commissie
 

 

Share