Club nieuws

B1-ers geselecteerd voor Noord-West

Danielle Reizevoort, Rick Kraan, Gerco van Werkhoven en Paul Anholts hebben maandag 11 en maandag 25 september selectiewedstrijden gespeeld voor het District Noord-West. Paul Anholts kon op 25 september niet meedoen door een blessure aan zijn elleboog, maar was toch meegegaan deze avond in overleg met Noord-West.
Om 18.30 uur was iedereen ter plaatse en om 19.00 uur werden de selectiewedstrijden gespeeld. Van de 31 personen die aanwezig waren, moesten er uiteindelijk 16 overblijven! Rond 21.30 uur was de selectie bekend en werden alle spelers de kleedkamer ingeroepen voor de uitslag. Danielle, Rick en Paul kregen te horen dat ze in het Districtsteam Noord-West tot 16 jaar zitten! Gerco had ook geweldig gespeeld, maar was helaas niet uitgekozen.
Tevens werd een selectie bekend gemaakt die volgende week mogen proberen in het Nederlandse team tot 16 jaar te komen. Rick en Paul zijn hiervoor uitgekozen. Zij spelen volgende week maandag selectiewedstrijden. Tijd en plaats worden nog bekend gemaakt.
Ook Janneke Wullems zal, als ze niet meer geblesseerd is, toegevoegd worden aan beide selecties.

Share