Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Ander wedstrijdschema zaterdag 29 januari en (opnieuw) afzeggen

De persconferentie van dinsdag 25 januari maakt dat er weer veel meer mag. Over de exacte regels en gang van zaken gaan we later op de website berichten. Hou de website de komende dagen goed in de gaten.

Wel is al duidelijk dat we voor komende zaterdag alle hulp heel goed kunnen gebruiken. We moeten op korte termijn de scheidsrechters, QR-code scanners, zaalwachten en andere ‘wedstrijdzaken’ weer bij de juiste wedstrijd krijgen. Laat het een van de bestuursleden weten als je kunt/wilt helpen rondom de wedstrijden.
Het eerder gepubliceerde schema met oefenwedstrijden van zaterdag 29 januari komt te vervallen!


Het wedstrijdschema voor de competitie zoals we dat hadden voor de zaterdag 29 januari, zie deze link, geldt weer. Dus aanstaande zaterdag speelt iedereen, die niet toevallig al vrij was, weer tegen een team van een andere vereniging, uit of thuis. Het vervoer staat er ook bij. Deze wijziging betekent ook dat de kangoeroes, pukkies en g-korfbal weer om 10.00 uur i.p.v. 9.00 uur trainen aanstaande zaterdag 29 januari.


Let op (!!): als je aanstaande zaterdag niet kunt spelen moet je je (opnieuw) – liefst vandaag nog - af afmelden bij het wedstrijdsecretariaat!


Voor TOP/LITTA 3, 4, 5, A1, A2, A3, B1, B2, C1, C2 en D1 ligt de situatie anders. Vanwege de promotie/degradatie die voor deze teams geldt, krijgen zij een aangepast competitieprogramma dat begint op zaterdag 5 februari, zoveel mogelijk met de wedstrijd die voor die dag al gepland stond. Voor aanstaande zaterdag proberen we voor deze teams een oefenwedstrijd te regelen.
Later meer.
 

Share