Club nieuws

Alleen toegang met QR

Zaterdag speelt de selectie de eerste oefenwedstrijden in de zaal. 27 november staat de eerste thuiswedstrijd gepland. De komende weken wil het bestuur gebruiken om te bekijken wat werkt en niet. Op dit moment is publiek bij topsport wedstrijden alleen welkom met een coronatoegangsbewijs. De (reserve) KL geldt als topsport.

Voor de kantine geldt dat je alleen je consumpties in de kantine mag nuttigen met een geldig coronatoegangsbewijs. Voor aanstaande zaterdag willen we de bezoekers die de tribune op willen of de kantine in na 14 uur dan ook controleren op de QR code. Dit betekent controle van de QR-code in combinatie met de controle van een ID-bewijs (een QR-code krijgt men na een vaccinatie, herstelbewijs of een negatieve PCR-test). Dit geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder.

In overleg met de bestuursleden is het volgende besloten en afgesproken.

 

  • We gaan de hele kantine beschouwen als een horecagelegenheid. 
  • Alleen toegang op de tribune met QR-code.
  • Alleen toegang tot de zaal met QR code.
  • De tafeltjes en barkrukken worden vanaf dat moment weer in de kantine geplaatst.
  • We maken geen onderscheid tussen een horeca gedeelte en een gedeelte voor alleen afhalen. Dat zou alles uitermate verwarrend en onoverzichtelijk maken
  • Bij binnenkomst (of heel kort daarna) van de kantine of tribune wordt u gecontroleerd op QR-code en ID-bewijs. Bij “groen licht” wordt u toegelaten tot de kantine.
  • Ook krijgt u een polsbandje, waarmee u vanaf 14 uur kunt in- en uit kan lopen. Dit voorkomt dat u steeds opnieuw gecontroleerd moet worden.

 

We hopen en rekenen op uw medewerking en laten we er zaterdag vooral een leuke en mooie dag van maken.

Namens het bestuur,

Barbara Romsom

Share