Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Allard Lindhout inspireert voorafgaand aan de veiling

De veiling op vrijdag 14 april begint om 20.30 uur, maar zorg dat je er voor 19.30 uur bent, dan mis je niets van de inspirerende speech van Champions League scheidsrechter Allard Lindhout. Allard is geboren en getogen in De Bollenstreek. Op 23-jarige leeftijd debuteerde Allard Lindhout 2010 als één van de jongste scheidsrechters in het betaald voetbal. Terwijl hij veel hordes moest overwinnen wist Allard het in 2015 tot de Eredivisie te schoppen waar hij sindsdien meer dan 150 wedstrijden heeft gefloten. Op 26 augustus 2020 debuteerde hij in de Champions League op het befaamde gras van Celtic Park met Celtic tegen Ferencváros. Naast zijn carrière als scheidsrechter heeft Allard jarenlang voor de klas gestaan als leraar basisonderwijs en daarna als docent op de Pedagogische Academie (PABO). 
Gecombineerd met de ervaringen van het veld en het klaslokaal vertelt Allard vol passie over leiderschap, communicatie, omgaan met weerstand, presteren onder druk, samenwerking, teamwork en keuzes maken. Met de nodige zelfspot en charisma weet hij een durende indruk achter te laten op het publiek.

De inloop op 14 april is vanaf 19 uur. Om 20.30 uur barst de veiling los met als eerste item een Champions League scheidsrechtershirt van Allard. 

Open hier de veilinglijst items

 

Share