Club nieuws

Activiteiten in de kantine(s): nu nog makkelijker!

TOP/Wereldtickets.nl heeft een prachtig clubgebouw waar veel buitenstaanders met bewondering naar kijken. Twee kantines en dan ook nog eens een aantal ruimtes om gesprekken en vergaderingen te kunnen houden. Hier wordt inmiddels druk gebruik van gemaakt. Zo veel dat ook wel eens dubbele boekingen van bestuurs- en commissiekamer voor komen. Of dat een groep mensen de boven-kantine denkt te kunnen gebruiken terwijl buitenschoolse opvang daar nog in zit of de selectie daar juist de wedstrijdanalyse aan het doen is.

Om het allemaal wat makkelijker te maken heeft de TPC –die dit allemaal in goede banen moet leiden- een routine bedacht die het reserveren een stuk makkelijker moet maken.

Het werkt eenvoudig:
- op de website staat rechtsboven een knop Links/Downloads. Wanneer je hier op klikt zie je een aantal categorieen.

- Onder de categorie Downloads kvTOP vind je het Activiteiten aanvraagformulier TPC.doc

- Vul het formulier zo duidelijk mogelijk is zodat de TPC precies weet om wat voor activiteit het gaat en stuur het formulier naar het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Eventueel word je gebeld of gemaild voor aanvullende informatie.

De TPC gaat kijken wat mogelijk is en onder welke voorwaarden. Zo spoedig mogelijk ontvang je daarna bericht of je activiteit doorgang kan vinden met eventueel een aantal afspraken of voorwaarden.
Wanneer je simpelweg een vergaderruimte nodig heb dan hoef je natuurlijk geen formulier in te vullen (mag wel) maar kun je ook een mailtje naar het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen. Vermeld dan wel de noodzakelijke gegevens (aantal mensen, datum, tijdstip en tijdsduur en je contactgegevens).

De TPC
Share