Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Aanmelden voor TOPkamp 2023

Beste jongens en meiden,

Het duurt nog een tijdje maar dan is het zomervakantie en dat betekent dat we in de eerste week van die vakantie van 8 t/m 15 juli 2023 weer op TOPkamp gaan.

TOPkamp is een leuke afsluiting van dit korfbalseizoen. We gaan dan met een groep van zo’n 130 mensen een weekje weg. Alle kinderen die dit seizoen in een E, D, C of B-team spelen kunnen mee. Mochten we meer aanmeldingen krijgen dan beschikbare plekken, zullen we helaas mensen teleur moeten stellen. Dit zullen wij zo snel mogelijk na de laatste inschrijfdatum van 26 maart doen.

Het Sport en Spel-team maakt een programma dat bol staat van de activiteiten. Zo is er natuurlijk de bonte avond, maar gaan we natuurlijk ook (’s nachts) het bos in voor allerlei spellen. Met een beetje gunstig weer zullen we lekker veel buiten ronddartelen. Met alle TOPpers gaan we er een onvergetelijke week van maken.

De kosten van het kamp bedragen € 215,- per deelnemer.

Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, kijk dan de filmpjes van vorige jaren op ons Youtube kanaal van TOPKAMP

 

De aankondiging van dit jaar nog niet gezien? Bekijk dan snel hier het aankondigingsfilmpje :)

 

Voor vragen mag je altijd mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of whatsappen naar 06 45 594 156.

Door technische problemen kunnen wij de berichten die verstuurd worden naar het telefoonnummer pas vanaf 12-3 beantwoorden. Voor dringende vragen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Meld je aan via de volgende link

 

 

 

 

Share