Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Aanmelden voor schoolkorfbaltoernooi 15 april

Op zaterdag 15 april aanstaande is het jaarlijkse TOP schoolkorfbaltoernooi, dit jaar gesponsord door de Club van 100. Het toernooi wordt gehouden van 11:00 tot ongeveer 16:00 uur op het terrein van TOP. We zouden het erg leuk vinden als er veel kinderen meedoen! Dit toernooi is voor groep 3 tot en met 8 van alle basisscholen in de regio. Je speelt onderling wedstrijdjes om de felbegeerde wisselbeker te veroveren. Ook voor groep 1 en 2 zijn er op deze dag van 11:00 tot 12:00 uur leuke spelactiviteiten om kennis te maken met korfbal.

 

Het schoolkorfbaltoernooi is het leukst als je met een team uit je eigen klas meedoet, dus trommel al je klasgenootjes op om zich ook aan te melden!

In principe kom je bij je klas in een team. Wij houden er alleen rekening mee om de kinderen die al op korfbal zitten een beetje te verdelen over de teams, waar mogelijk. Mocht het echt niet lukken om voldoende aanmeldingen vanuit je eigen school te krijgen, dan kun je toch meedoen en zoeken we in overleg een passend team voor je. 

 

Aanmelden voor groep 1 tot en met 8 kan hier.

 

 

Dit kan tot uiterlijk zondag 26 maart 2023. Na invullen van het formulier ontvang je een bevestigingsmail van je inschrijving.

 

In de 2 weken voorafgaand aan het schoolkorfbaltoernooi zal er bij TOP voor elk team van groep 3 tot en met 8 een training worden verzorgd. 

Mocht je vooraf vragen hebben of heb je geen bevestigingsmail van je inschrijving ontvangen, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 
Share