Club nieuws archief

TOP Sassenheim - nieuws archief

TC Jeugdnieuws

In dit TC Jeugdnieuws blikken we terug op de afgelopen periode en berichten we jullie over de invulling van de tijd tot aan de volgende persconferentie.

 

Terugblik

In de periode tot aan de huidige lockdown hebben we fanatieke kinderen zien trainen en wedstrijden zien spelen. Doordeweeks werd er ‘gewoon’ getraind en op zaterdag konden we dankzij de TOP-LIVE crew genieten van het korfbalenthousiasme van onze kinderen tijdens trainingen en onderlinge wedstrijden. Fijn dat zoveel vrijwilligers beschikbaar waren om de teams toch sport te kunnen bieden: hulde aan de trainers, coaches, scheidsrechters, schotklokbedieners en de hoofden Opleiding!

Helaas hebben we, zoals bekend, ons programma moeten stopzetten vanwege de aangekondigde strengere maatregelen. Niet alleen de gebruikelijke trainingen en wedstrijden moesten worden gecanceld, maar ook de Kerstinstuif op 23 december is niet doorgegaan. Er waren al veel aanmeldingen, waaronder ook van veel jongens, maar wat in het vat zit, verzuurt niet. We zullen deze trainingen, uiteraard in een andere sfeer dan Kerst, op een ander moment opnieuw organiseren.

 

Activiteiten tot aan de volgende persconferentie

We hebben besloten om met de kinderen op avonden niet buiten te gaan trainen. Tot duidelijk is wat het vervolg is op de huidige lockdown in de volgende persconferentie, organiseren we op de zaterdagen 9 en 16 januari wel activiteiten voor de jeugd in de buitenlucht. De precieze invulling hiervan volgt; hou de website in de gaten! 

Wellicht zullen de selectieteams een uitzondering vormen op het buiten trainen doordeweeks. Hiervoor zullen we met de betrokken trainers in overleg gaan.

 

Dus: hou 9 en 16 januari vrij in de agenda om lekker naar TOP te kunnen komen!

 

Allemaal een heel fijne jaarwisseling en tot in 2021!

 

TC Jeugd