Club nieuws archief

TOP Sassenheim - nieuws archief

Filter
 • Heb jij nog geen QR-code van de Grote Clubactie?

  Heb jij als TOP-per nog geen QR-code en wil je ook loten verkopen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw naam en in welk team je zit. We sturen je dan zsm info over de actie en jouw QR-code, zodat jij ook loten kunt verkopen voor onze mooie club!

   

 • Jacqueline van Drimmelen - Bosveld

  Ons bereikte het droevige bericht dat Jacqueline van Drimmelen is overleden. We wensen nabestaanden veel sterkte na dit verlies.

 • Teamfoto's 9 en 23 oktober

  We zijn alweer even van start met het nieuwe kofbalseizoen. Dat betekent ook weer een nieuw team, dus tijd voor de teamfoto's! Bijna alle teams zijn ingepland op zaterdag 9 oktober, andere teams zijn op 23 oktober ingedeeld. Kijk in onderstaand schema hoe laat je team aan de beurt is. De teamfoto’s worden in de boven kantine gemaakt. Zorg dat je op aangegeven tijd omgekleed klaar staat voor de foto.

 • Feestweek, dus niet parkeren bij TOP

  De kermisweek betekent dat ons terrein aan de Sportdreef niet te bereiken is met auto.  Automobilisten worden geadviseerd om in de woonwijk te parkeren en verder stukje te lopen. Wel rekening houden met vertraging van ca. 15 minuten.

   

   

 • Waar fluiten onze scheidsrechters ?

   

 • Bardienstje doen ?

  Beste TOPpers,

  Voor deze week staan onderstaande bardiensten nog open, namelijk:

 • Overleden ... Theo Nieuwenhuijsen

  Ons bereikte het droevige bericht dat Theo Nieuwenhuijsen is overleden. We wensen nabestaanden veel sterkte na dit verlies.

 • September en Oktober: TOP/LITTA actiemaanden

  Beste TOPpers, ondernemers en vrienden van TOP/LITTA. Graag kijk ik samen met u vooruit naar het nieuwe seizoen, waarin we gelukkig weer redelijk terug naar het nieuwe normaal kunnen, ook op sportief gebied. Vooruit kijken met The New Wave naar de sportieve uitdagingen, maar ook naar wat wij als Commerciële Commissie willen doen om de club ook financieel te laten renderen. Centraal daarin staat het woord actie om zo met elkaar de gewenste reacties te krijgen.

 • TopsOurPride bus naar AW/DTV

  Afgelopen zaterdag start van de competitie en de stemming zit er direct in. We hebben een sponsor voor de bus naar de uitwedstrijd tegen AW/DTV kunnen vinden, dus deze keer gratis met de supportersbus mee. Als je mee wilt, stuur dan even een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij voldoende aanmeldingen gaan we met de bus naar Amsterdam. We vertrekken vanaf het TOP complex om 16.45 17.45 uur. Vol=Vol, en vergeet je mondkap niet.

  TOPsOurPride.

 • Geboren ... Teun

   

 • Nog één team!

  Voor de A7 zoeken we nog altijd een coach! Het zou mooi zijn, als je naast het coachen wilt training geven, maar de coaching is het meest belangrijke.

 • Zorg voor een recente pasfoto

  Zorg voor een recente pasfoto in Sportlink Club of via de leden op de KNKV app! Foto’s kunnen t/m 10 september gewijzigd worden, daarna niet meer tot na de najaar veldcompetitie.

 • Denise van Zuidam maakt overstap naar TOP/LITTA

  De TC Topsport is enthousiast om bekend te kunnen maken, dat Denise van Zuidam (25) komend seizoen de overstap naar TOP/LITTA maakt. Denise groeide op bij het Haagse ALO, waar ze alle jeugdteams door liep. Uiteindelijk maakte ze de overstap naar de seniorenselectie en was ze vele seizoenen een vaste waarde van ALO 1. 

 • Kick off trainersbijeenkomst

  Beste jeugdtrainers,
  Namens de TC Jeugd en de trainersbegeleiding worden alle jeugdtrainers (kangoeroes/ pukkies t/m A van TOP) uitgenodigd voor de 1e trainersbijeenkomst op vrijdag 3 september. Deze trainersbijeenkomst start om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 20:30 uur.

 • Publiek weer welkom

  De regels als gevolg van Corona zijn sinds 26 juni niet veranderd. Iedereen is dus weer welkom op het complex, ook tijdens trainingen. Bij alles gelden uiteraard nog wel steeds de eerder gepubliceerde regels op ons complex met als de belangrijkste de 1,5 meter en zitten op het terras of in de kantine.

  Denk aan een eigen (!) paraplu bij kans op slecht weer. De capaciteit van de kantine is zeer beperkt.

 • Team- en sponsorkleding voor het nieuwe seizoen ophalen

  Het is weer zover!
  De teamtassen (shirtjestassen) en sponsortassen met sponsorkleding kunnen opgehaald worden op een van de onderstaande data:

 • Lieve TOPpers ...

   

  Na een bewogen periode en een bewuste radiostilte wil ik graag dit bericht met jullie delen.

  Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle berichten die ik van jullie heb gekregen! Zoals jullie kunnen begrijpen is het afsluiten van een periode van 11 jaar niet eenvoudig en doet het mij ook ontzettend veel pijn. 

 • Lieve allemaal ...

   

  De afgelopen tijd is er heel veel geschreven over onze mooie club. Het was niet altijd even leuk om te lezen en feit is dat er alleen maar verliezers zijn in deze situatie.

   

 • Na Celeste ook Mick naar Fortuna

  Afgelopen dagen is bekend geworden dat ook Mick de overstap maakt naar Fortuna. Mick maak er - samen met Celeste - een mooie tijd van daar in Delft! Veel (speel) plezier toegewenst en op naar nieuwe sportieve successen!
   

 • Alfred Lambooy en Ewoud van der Kooij complementeren trainersstaf TOP/LITTA

  Het bestuur en de TC Topsport van TOP/LITTA zijn enthousiast bekend te kunnen maken dat Alfred Lambooy en Ewoud van der Kooij komend seizoen de trainersstaf complementeren. 

 • Beste TOPpers ...


  De laatste weken speelt zich binnen onze mooie club een aantal zaken af waarover ik als erelid van TOP/LITTA een aantal overpeinzingen wil mee geven.

 • Celeste Split maakt overstap naar Fortuna

  De TC Topsport van TOP/LITTA maakt hierbij bekend, dat Celeste Split (30) komend seizoen de overstap naar het Delftse Fortuna/DeltaLogistiek maakt. TOP/LITTA had Celeste graag willen behouden, omdat ze goed past in onze selectie en bij de ongewijzigde doelstellingen. Dit is helaas niet gelukt.

 • TOP/LITTA en Mick Snel beëindigen samenwerking

  Het bestuur en de TC Topsport van TOP/LITTA en Mick Snel (28) maken gezamenlijk bekend, dat de uiterst succesvolle samenwerking komend seizoen niet zal worden gecontinueerd. Een gebrek aan spelplezier en vertrouwen in het beleid van de club hebben helaas geleid tot een onoverbrugbaar geloof in een prettige en constructieve voortzetting van de samenwerking. 

 • Zomerfestijn update

  Nog een week en dan is het eindelijke zover. Dan is het tijd voor het Zomerfestijn!

  Tussen 13.00 en 13.30 uur worden de kinderen verwacht. Er zal leiding aanwezig zijn om aan te wijzen waar de spullen voor de nacht neergezet kunnen worden.

 • Leesvoer!

  Lars, Robin en Ivo.

  Drie jonge knapen die “hun clubbie” Velocitas hebben verlaten en komend jaar in de A-selectie van TOP/LITTA spelen.

  Wil je weten wat hun drijfveer is? Klik dan op onderstaande link en lees het leuke interview dat op de website van Velocitas staat.

  VelociTOPpers: zo hoog mogelijk – Velocitas (sv-velocitas.nl)